Nektek volt már ilyen barátnőtök?
Nem akarom hosszúra húzni.Régen volt egy barátnőm,aki nem messze lakott tőlünk,elég rossz anyagi körülmények között élt:se gáz,se fűtés.Támogattam abban,hogy mindig átjöhetett hozzánk és adtam neki kaját.Valamikor télen talált albérletet és elköltözött.Megszakadt a kapcsolatunk,mert néhány aljas dolog kiderült,hogy miket művelt a hátam mögött,miközben és mellette álltam.Most az egész falu engem hibáztat,hogy én milyen gonosz vagyok,amiért cserben hagytam a barátnőmet.Folyamatosan erről pletykálnak.Ezt onnan tudom,hogy sokan ellenem fordultak,régi,jó ismerősök,akiknek közük nincs a témához,egyszerűen nem köszönnek vissza az utcán.Majd utána megkérdezik,hogy miért vagyok haragban ezzel a csajjal?Innen tudom,hogy megy a pletyka.
Ja,amúgy fogalmam sincs,hogy szerintük miért hagytam cserben és még miféle bűnöket követtem el.
Na,ehhez mit szóltok?Mit csináljak?Tudom,ez ellen nem lehet mit tenni,de már rohadtul elegem van.Ráadásul ebben a tetves faluban is én vagyok a közellenség.
Néha félelmet kelt bennem az a tudat,hogy mennyi rosszindulatú ember vesz körül és hogy mikor fognak megint bántani.Az a legrosszabb,hogy mindenkit ismerek és nehezen tudom őket kikerülni.
Veletek történt már hasonló?Hogy ráztátok le magatokról az illetőt?Balhéztatok?
Az ilyen pletykafészek, rosszindulatú emberek miatt van az, hogy többre tartom a kutyámat, mint egyes embereket.
Ha nincs lehetőséged elköltözni, vagy esetleg nem is szeretnél, próbálj meg nem tudomást venni róluk!
Történt, én is falusi vagyok, s gyűlöltem ott lakni, pont ezek a sztorik miatt. el is költöztem, de teljesen más okból.
Én két dolgot próbáltam:
Először senkit sem vettem észre én sem, s ha rákérdeztek, akkor megmondtam, hogy megérdemlitek, mert a pletykának hisztek, szégyelljétek magatok. Ha magára a pletykára kérdeztek rá, azt mondtam, szánalmas, hogy nem tud a saját életével törődni mindenki, meg hogy hazugság.
Másodszor elmentem a lányhoz és megmondtam neki, hogy azonnal szüntessen be minden ilyen dolgot, mit képzel már???! Ő persze mindent tagadott, erre megkértem, hogy bizonyítsa be, jöjjön el velem boltba, fodrászhoz, egyszóval minden olyan helyre, ahol láthatnak együtt minket, nem kell senkinek semmit mondani.
Nekem bejött, kereszthazugságok lettek, egymást oltogatta a sok pletykás.
Nincs értelme hadakozni, mert azzal csak azt éred el, hogy mindenki rád száll.
Másik ismerősöm elkezdett saját pletykát gyártani olyan emberekről, akik a terjesztőnek bizonyultak, aztán el voltak foglalva magukkal, már nem volt téma az ismerősöm.
Nem értem, miért kell egyébként drámázni, meg hazugságokat kitalálni, nagyon szánalmas, hogy valakinek ennyire sivár az élete, hogy csak így tudja feldobni.
1 Sajnos nem tudom elköltözni.Még:)
2 Nem fogok balhézni,annak semmi értelme.Igazából nem is akarok velük foglalkozni,de ők jönnek mindig oda.Tiszta röhej.Ennyire képtelenek felfogni,hogy nem érdekelnek.Nagyon elegem van már belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!