Miért kell végighallgatnom a szlovákok karattyolását a
Tesco-ban?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy míg engem kinéznek minden üzletből náluk ha magyarul beszélek és értetlenkedve tárják szét a karjukat,(Pozsonyban esetleg jól el is vernek ezért)addig itthon a Tescóban pl. a pénztáros is bájosan karattyol velük szlovákul és ki van nyalva a sejhajuk.Ez is az euro miatt van?Beírhatnám ezt a panaszkönyvbe-vagy ne járjak oda többet-én aki elvileg itthon vagyok?
A politikat sohasem szabad atvinni a maganeletbe. Csunya dolgokat muvel.
2012. máj. 16. 05:41
12/19 anonim válasza:
Mert a szlovákok most "lovon vannak" és mutassák, hogy csak övéké a mennyek országa.
2012. máj. 16. 06:10
13/19 hollófernyiges válasza:
"Ha tegyük fel Nagymagyarországos pólóban mennék oda mi közük lenne ahoz?Kinek milyen jogát sérteném vele?"
Természetesen erre minden jogod megvan. Arra is megvan minden jogod, hogy 'Fuck off niggers' feliratú pólóban menj Harlemba. És utána jogod van az ingyenes orvosi ellátásra is.
2012. máj. 16. 08:16
14/19 anonim válasza:
Igazából elég érthetetlen a kérdés. A boltos számára a vevő fontos, tökmindegy hogy milyen nemzetiségű. Ez ilyen egyszerű.
Különben is, minek gyűlölködni? Okos enged, ismerős?
2012. máj. 16. 08:40
15/19 anonim válasza:
Az utálat, a gyűlölet nem old meg semmit, csak tovább szítja az indulatokat.
Egy mosoly, egy jó szó, a kedvesség csodákra képes!
Szeretettel közelíts embertársaid felé! Teljesen mindegy, hol és milyen nyelven.
2012. máj. 16. 16:30
16/19 anonim válasza:
A szlovákoknak nagyon nagy lett az arcuk de nincs mire büszkének lenniük. Szánalmas primitív múlt és kultúra nélküli nemzet. Akkor kellett volna visszavenni a Felvidéket amikor felbomlott Csehszlovákia és még nem volt szlovák hadsereg nem mintha ha egy megfelelően felszerelt ütőkepés magyar honvédség nem tudná visszavenni ami jár de ma ez sajnos nincs meg. Megmondom őszintén hogy szomorú vagyok hogy felbomlott Csehszlovákia és Jugoszlávia mert ezt a két műállamot magyar erőnek és akaratnak kellet volna szétrombolnia. A történelem ezen szégyenfoltját nehéz lesz lemosni a magyar nemzetről.
2012. máj. 16. 17:06
17/19 rajcziz válasza:
Utolsó! Attól, hogy te nem tudsz róla, van a szlovákoknak is múltja és kultúrája.
2012. máj. 16. 19:36
18/19 A kérdező kommentje:
Igen a mesekönyvekben,mert a nagymorva birodalmukról meg a hasonló zagyva hülyeségeikről a pánszláv országok amatőr történészein kívül soha senki sehol nem hallott.A mérvadó nemzetközi történészkörök legfeljebb csak mosolyognak rajta.
Ami meg a valós történelmük az valóban elfér egy sms-ben.Ennyit a szar tótokról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!