Mi jár lopásért?
Figyelt kérdés
Kiskorúaknak mi jár lopásért?? pl: Tesco. tudom nem számít az érték .. már egy kis 30ft akármiért is megvágnak : // Csak pénzbírságot kaphatok?2011. dec. 14. 00:54
1/4 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy a kiskorúnak semmi. A fiatalkorú büntethető (14-18).
2/4 anonim válasza:
Jobb esetben csak az egyik kezedet vágják le, hogy dolgozni még tudj.
Mi jó büdös fityfenéért akarsz lopni? Ételt? azt még megértem, bár ha internetezel, akkor
1. Otthon csinálod, márpedig ha a netet tudjátok fizetni, akkor a kaját is
2. internetcafé, ua, mint az előzőnél
3. iskolában, akkor viszont lehet, hogy napközis vagy, és ingyen kapod a menzakaját, tehát kapsz enni, nem vagy rászorulva, hogy lopj.
Ja, hogy csokit és egyéb édességeket? Az nem létszükséglet, hanem luxus.
3/4 anonim válasza:
Kiskorúnak a szüleit veszik elő, nekik kell kifizetni a pénzbírságot. Szóval nyugodt lehetsz, ha a rendőrségtől nem is kapsz semmit, apádtól biztosan.
4/4 A kérdező kommentje:
semmi nem lett. figyelmeztetéssel megúsztam
2011. dec. 29. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!