Mikor kaphatok levelet a bíróságtól lopásért?
első alkalom.
Kis mértékű lopás.
500ft alatt.
17 éves kor.
Nagyon megbántam.Csak 2 csoki volt.Nagyon megbántam,többet ilyet nem csinálok.
Te már írtál ki kérdést,és ha jól emlékszem törölték is.
Ezek szerint a bolt mégis feljelentett,és bíróságra került az ügyed??Ha igen akkor várjál türelmesen..HA sok a dolguk a bíróságon akkor később kapod meg..Ha le akarnak zavarni minél előbb akkor hamar megkapod..De most tuti nem kapsz az ünnepek miatt.Decemberben nem foglalkoznak perekkel..
Hiába kérdezed meg naponta ötször, akkor sem tudhatjuk, mi a helyzet, hiszen te magad sem tudod, hogy egyáltalán feljelentettek-e.
Ha igen, akkor én valószínűnek tartom, hogy először a rendőrségtől kapnál levelet, de mivel azt sem tudom, hogy kihallgattak-e már, vagy mi volt, ezért semmiben nem lehetek biztos.
Szerintem próbálj megnyugodni, tanulni az esetből, és reméld, hogy nem lesz semmi belőle.
Ha pedig érdekel a szabálysértési ügyek pontos menete, akkor google-n megtalálhatod, melyek a releváns jogszabályok, és elolvashatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!