Hogy lehet Budapestet szeretni?
Szerintem ez olyan dolog, hogy mint sajátját, mindenki szereti. Nem tetszik, hogy piszkos, hogy zajos, hogy büdös, de egy idő után már észre sem vesszük.
Ide születtünk, vagy itt nőttünk fel, vagy itt kell dolgozni, máshol már rossz lenne.
A bunkóságot illetően pedig ez uo. ember- és nem lakhelyfüggő, mint pl. a szemetelés.
Az a gond, hogy neked Budapest azt a néhány belső kerületet jelenti, ahol gyakran megfordultál. Ahol a gangos házak vannak, ahol az emberek az utcára szaratják a kutyájukat. Arról megfeledkezel, hogy Budapest 23 darab kerületből áll, és a nagy része szép, tiszta, nyugodt KERTVÁROS. Nos, Budapest nagyobbik része ilyen. A budai hegyvidék gyönyörűségeire bizonyára nem jutott időd, mert ha jártál volna fent, akkor nem lenne itt a kérdésed.
Egyébként a belső kerületeknek is vannak szép és igényes részei, csak téged vetett arra a sors. Például a komplett V. kerület nagyon szép. De mindegy, te már úgyis eldöntötted, hogy Budapest szar, tehát az érvek nem fognak meghatni téged. Kár érted, mert Budapest szép és szerethető város.
"De mindegy, te már úgyis eldöntötted, hogy Budapest szar, tehát az érvek nem fognak meghatni téged. Kár érted, mert Budapest szép és szerethető város.
"
Mit döntöttem el? Leírtam, hogy úgy költöztem fel, h örültem bpnek.
Hát nem tudom, én pécsi vagyok, de éltem egy időben Budapesten is. Szerintem Pécs semmivel sem tisztább, szóval ebben nem látok különbséget.
Azt szeretem a fővárosban, hogy több a lehetőség, jobban pezseg az élet, többféle emberrel lehet találkozni, több a program, stb. Pontosabban, azt nem szeretem, hogy a többi nagyvárosban ez nincs jelen ilyen szinten.
Egyébként én imádtam metrózni, egyrészt mert gyors, másrészt (lehet, hogy ez csak az én hülyeségem) mert szeretem a metró-szagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!