Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez a lepontozás roham?...

Mi ez a lepontozás roham? Valaki szórakozik ezzel?

Figyelt kérdés
Beleolvastam néhány kérdésbe, és teljesen normális válaszok nem kapnak 20%-ot. Mi ez?
2012. máj. 14. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
szabad véleménynyilvánítás :) néha elég egy rossz gondolat, és megy a negatív szavazat (főleg ha a hsz többi része igaz ugyan, de érdektelen, evidens)
2012. máj. 14. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Rosszindulatú, frusztrált emberek szórakozása.
2012. máj. 14. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

"Beleolvastam néhány kérdésbe, és teljesen normális válaszok nem kapnak 20%-ot. Mi ez?"

Isten hozott a Politika kategóriában! Itt mindenki mindenkinek az ellensége, hűen tükrözi ez a rovat Magyarországot, ezt a földrajzilag európai, ám attól attitűdben igen távol álló országot.

2012. máj. 14. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
3-mas: igen mert ha valakivel nem értek egyet akkor egy ellenség vagyok. Bárcsak változtathatnék ezen, és kinőhetném ezt a büdös magyar attitűdöt hogy van véleményem, és hasonlatossá válhatnék a nyugati félistenekhez. :(
2012. máj. 14. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, de cserébe mindenkinek adtam egy piros kezet. Én is kaptam :D
2012. máj. 14. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

"Nem tudom, de cserébe mindenkinek adtam egy piros kezet. Én is kaptam :D"

Ha te a második válaszoló vagy, akkor valami kavar lehet nálad. Pár piros kéz elég neked ahhoz, hogy rosszindulatú és frusztrált legyél? :)

2012. máj. 14. 16:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem ide írtam ki a lepontozást, hanem a politika rovatra vonatkozik. A moderátor átrakta ide.
2012. máj. 14. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

"3-mas: igen mert ha valakivel nem értek egyet akkor egy ellenség vagyok. "

Az még hagyján, de ha egyetértesz, akkor a Politika kategóriában akkoris ellenség vagy :)

"Nem ide írtam ki a lepontozást, hanem a politika rovatra vonatkozik. A moderátor átrakta ide."

Igazából egy közösség tagjaira vonatkozó kérdés, itt is elfér.

2012. máj. 14. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor mit szóltok ehhez? Egy házifeladat megoldása, a számítás rendesen levezetve, a helyességét bárki leellenőrizheti, mégis csak 41%-ot kapott. Miért?

[link]

Érdekelne, hogy erre a kérdésre hogyan lehetett volna „normálisabb“ választ adni. Van valakinek valamilyen elképzelése?

Direkt nem adtam konkrét linket rá, mert szeretném, ha az eredeti is megmaradna a 41%-kal.

2012. máj. 22. 00:41
 10/10 anonim ***** válasza:

captain obvious válasza:

Rudolf, azért pontoztak le téged, mert hülyék voltak!

My work here is done. Good bye, everyone!

2012. máj. 22. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!