Mi ez a lepontozás roham? Valaki szórakozik ezzel?
"Beleolvastam néhány kérdésbe, és teljesen normális válaszok nem kapnak 20%-ot. Mi ez?"
Isten hozott a Politika kategóriában! Itt mindenki mindenkinek az ellensége, hűen tükrözi ez a rovat Magyarországot, ezt a földrajzilag európai, ám attól attitűdben igen távol álló országot.
"Nem tudom, de cserébe mindenkinek adtam egy piros kezet. Én is kaptam :D"
Ha te a második válaszoló vagy, akkor valami kavar lehet nálad. Pár piros kéz elég neked ahhoz, hogy rosszindulatú és frusztrált legyél? :)
"3-mas: igen mert ha valakivel nem értek egyet akkor egy ellenség vagyok. "
Az még hagyján, de ha egyetértesz, akkor a Politika kategóriában akkoris ellenség vagy :)
"Nem ide írtam ki a lepontozást, hanem a politika rovatra vonatkozik. A moderátor átrakta ide."
Igazából egy közösség tagjaira vonatkozó kérdés, itt is elfér.
Akkor mit szóltok ehhez? Egy házifeladat megoldása, a számítás rendesen levezetve, a helyességét bárki leellenőrizheti, mégis csak 41%-ot kapott. Miért?
Érdekelne, hogy erre a kérdésre hogyan lehetett volna „normálisabb“ választ adni. Van valakinek valamilyen elképzelése?
Direkt nem adtam konkrét linket rá, mert szeretném, ha az eredeti is megmaradna a 41%-kal.
captain obvious válasza:
Rudolf, azért pontoztak le téged, mert hülyék voltak!
My work here is done. Good bye, everyone!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!