Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek "bűn" a telemarket...

Szerintetek "bűn" a telemarketinges munka?

Figyelt kérdés

Pár hónapja dolgozom, mint telemarketinges, és egyre jobban hányok az egésztől. :S

Víztisztítót kell eladni (illetve időpontot megbeszélni ügyfelekkel), és annyira ég a pofám, mikor pl egy idős embert kell zaklatnom, ő meg mondja, hogy ő már nyugdíjas, nem akar venni semmit, és tegyük le, vagy amikor beteg embereket hívok fel, és mondja, hogy hát igen, jó lenne, mert beteg, de nincs rá pénze, meg van egyéb betegségek, meg, hogy kórházban az apukája, anyukája, hagyjuk már békén stb.

Ilyenkor komolyan, néha sírni lenne kedvem. :(

És nézem a többieket, hogy mikor nekik ilyen van, akkor mondják utána, hogy milyen hülyék az emberek, meg, hogy őt mit érdekli a problémája, meg jajj, hogy miért nem érdekli a dolog stb, tehát még ők vannak felháborodva, pedig ha őket zaklatnák, őket is zavarná a sok hülyeség.

És hallom a főnököt is, hogy mondja, hogy mondjuk tovább, nem érdekel, ha nyugdíjas, kérdezzük, beteg-e és apelláljunk arra, hogy így egészségesebb lesz stb...

Na, nekem ettől hányingerem van. :""(((

De sajnos engem a szüleim nem tudnak támogatni, és pályakezdőként pénzre van szükségem az saját életemhez. Hiába küldöm Tescoba, Sparba akárhová az önéletrajzomat, sehonnan sem jeleznek vissza. :S Pedig szívesebben csinálnám azt, nem ilyen szemét munkát. :(((

Néha magamat is leköpném legszívesebben. :(

2012. máj. 12. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem bűn. De ha ez téged ennyire frusztrál, akkor ne csináld. Mondjuk én is utálom mikor kedvezményes üdüléssel, meg matracokkal meg a franc tudja mivel keresnek fel. Valami munkát csak találsz.
2012. máj. 12. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagyok de még soha egy ilyen hívást sem kaptam.

Mi az hogy mondd tovább a mondókádat? Nem teszik le egyből a telefont? Ha nem vagyok valakire kíváncsi akkor ignorálom. Telefonnál mi sem egyszerűbb mint megszakítani a hívást.

Egyébként tényleg rühellik az ilyeneket. A nővérem call centeres volt és a FIDESZ ről kellet közvéleménykutatást csinálnia többek közt olyan emberekkel akiket hátrányosan érintettek a fidesz új törvényei, rendeletei. Azok aztán rázúdították minden gyűlöletüket a callcenteres huszonéves csajokra.

2012. máj. 12. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pályakezdő vagyok, meló nagyon nincs a magunkfajtának. Nézegetem az ajánlatokat, de két dologba sose tevékenykednék: MLM-es marhaságok és az ilyen jutalékos tukmálós dolgok (telemarketing, ingatlanközvetítő stb). Nekem fix bérre van szükségem, de még a Tescoba sem kellek...
2012. máj. 12. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Muszáj vagyok csinálni. :S

Azért nem kaptál valószínűleg ilyen telefont, mert titkos a számod. Szerintem.

Nem az, hanem, ha le akarja tenni, akkor is győzködjük még stb.

Igen, sehová nem kellünk. Meg mindig az, hogy tapasztalat... De hogy szerezzek tapasztalatot, ha sehová nem vesznek fel? :S

2012. máj. 12. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt az érzést, én is dolgoztam telesales-operátorként. Nekem először kiegészítő biztosítást kellett értékesítenem. Akkor sokalltam be, amikor kimondottan ősöreg, kisnyugdíjas embereknek kellett olyan terméket eladni, amihez abszolút semmi de semmi közük nem volt, szegények azt se tudták, miről beszélünk. Akkor hagytam ott az egészet a p-csába. Meg is mondtam a supervisornak, hogy ez a kampány egy f*szság, ezt nem lehet eladni ezeknek az embereknek, de amúgy senkinek se, úgyhogy vagy áttesz másik kampányba vagy itt a vége fuss el vége a részemről. Azért volt ekkora a pofám, mert egyrészt diák létemre 3 hónap alatt én lettem a csoport legjobb értékesítője másrészt mivel ugye diák vagyok, megtehetem, hogy válogathatok munkák közül. Most másik cégnél vagyok, ez Budán van, itt elég suttyók a supik, nem segítenek, le se szarnak, de legalább nem olyan terméket kell értékesítenem, aminek a haszna egy padlóvázával egyenlő... Ha gondolod, privátban megadhatom a cég nevét.
2012. júl. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!