Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cigány...

Mi a véleményetek a cigány emberekről?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Igenytelenek, budosek...
2012. máj. 10. 22:32
 2/19 anonim válasza:
75%

Attól függ milyen. A tiszta cigányokkal semmi bajom ugyanolyan emberek mint a többi.

A mocskos retkes cigányról ugyanaz a véleményem mint egy mocskos fehér emberről.Igénytelenség ha valaki nem fürdik.

2012. máj. 10. 22:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hazudnka, lopnak, manipulálnak embereket és ott kopasztanak meg valakit ahol csak lehetséges. Ezzel ellenben nagyon sunyik és rafináltak.

Egy biztos vannak normálisak is olyanok akik nem lopnak hanem teljesen legálisan élnek rendes munkából fizetésből, ezekkel semmi bajom nincs mert nem rajtunk élősködnek.

2012. máj. 10. 22:35
 4/19 A kérdező kommentje:
Na az első választ vártam csak ő neki nincs kivétel egyböl rá vágta hogy büdösek retkesek :D De iggen is vannak kivételek mert én is cigány vagyok fürdök minden nap és a családom is nem lopunk nem csalunk ha nem rendesen dolgoznak a szüleim De néhány ember engemet is úgy le néz Én is cigány vagyok nem szégyelem a fájtamat de nem vagyok olyan rossz mint a többi és szerintem magyarba is van retkes büdös hazud lopós ismerek is olyant de persze van kivétel minden fajtában!!
2012. máj. 10. 22:44
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
nincs velük semmi bajom, úgy kezelem őket, ahogy egy embert kell, ha nekem is megadják a tiszteletet. de azon a véleményen vagyok, hogy a bandákba vergődött cigányok veszélyesek, ezért inkább elkerülöm őket (mivel fiatal lány vagyok, és elég pici:D). bocsánat.
2012. máj. 10. 22:54
 6/19 anonim válasza:
100%
Nekem is van rendes, tiszta cigány ismerősöm, több is, de sajnos a többség nem ilyen.
2012. máj. 10. 22:55
 7/19 Mendus válasza:
100%
Az én nevelőapám is cigány, viszont én és anyum hófehérek vagyunk...Semmi probléma nincs vele, és nem is volt. Nem szeretem a cigányokat, de őt elejétől fogva elfogadtam. Mi alkalmazkodtunk a kultúrájához (néha cigány zenét hallgat) és ő is a mienkhez. Rendesen dolgozok, most is éjjelre behívták dolgozni. Szóval vannak kivételek, és a fehérek még undorítóbbak tudnak lenni...úgyh no comment.
2012. máj. 10. 23:13
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy rengeteg köztük a tolvaj, ingyenélő, bűnöző, akik azt hiszik, nekik mindent szabad, és az ilyen selejtek miatt nem kapnak munkát a normális cigányok, hiába akarnának dolgozni, és kinézi őket a társadalom.

Nekem is van mindkét fajtából ismeretségem.

Két 30 körüli fiatalember:

Az egyik a 8 általánost nem végezte el, dolgozni esze ágában sincs (bár furcsa, mert a szülei normálisan dolgoznak, pedig egyik sincs túl jól), segélyke minden hónapban jön, + lopások, seftelések, mások hülyének nézése, lehúzása, magánéletleg nem minősítem inkább...

A másik felsőfokú végzettséggel rendelkezik, üzletben dolgozik (családi vállalkozás), és EGY(!) gyermekes apuka.

Ránézésre nem sok az eltérés a kettő között, és sajnos sokan csak eddig jutnak el...

2012. máj. 10. 23:40
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
Vannak normálisak is(akikkel semmi bajom) viszont elenyésző kisebbségben, a többi egy a társadalom számára kellemetlen réteg, ingyenélők,bűnözők,kulturált életvitelre képtelen paraziták akiket gondolkodás nélkül kitoloncoltatnék az országból ha megtehetném.
2012. máj. 11. 02:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Túlnyomó többségük veszélyes élősködő, egy töredékük tisztességes ember.
2012. máj. 11. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!