Szanalmas csaj. De mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!! 14 eves lany vagyok es van egy dolog ami borzasztoan frusztral es irrital.Van a suliba egy lany aki 15 eves, es utal.Nem tudom mire jo neki, serintem eleg gyerekes: "versenyzik" velem, az oltozkodes szempontjabol.Ha felrakok face-re egy uj foto mar masnap o is.Feltettem meg magamrol egy gyerekkori kepet, es oda irtam egy szovegek, es masnap mar o is feltett "tobb" gyerekkori kepet es ugyanazt irta oda...:-w.Ha like-olom valaki fotojat mar rogton o is.Most is irtam egy commentet egy kephez, hogy "hamar gyogyulj meg" (irtam valakinek) s mar o is irta, hogy "gyogyulj meg hamar... es meg likee-gyujtesben is versenyzik...En csak nevetek rajta, de mar lassan idegesito...Mit tehetnek???2012. máj. 9. 15:20
2/13 A kérdező kommentje:
Naa ne...akkor azt hinnek, hogy en vagyok a hulye, hogy figyelembe veszem!!!
2012. máj. 9. 15:23
3/13 anonim válasza:
Minek foglalkozol vele? Ha ennyire figyeled, éppolyan szánalmas vagy te is. Szard le!
4/13 anonim válasza:
Naa ne...akkor azt hinnek, hogy en vagyok a hulye, hogy figyelembe veszem!!!
Miért, nem?
5/13 anonim válasza:
Minek foglalkozol vele? A tinik mindig azt hiszik hogy versengeni akarnak vele a többiek, meg utánozzák őket, holott mindenki ugyanúgy öltözködik és állandóan fb-on lóg. Tehát mindenki mindenkit utánoz, ennyi erővel ordítsátok le egymás fejét mind.
6/13 A kérdező kommentje:
En leszarom, es cak en tudom, hogy idegesit ez...de nem csak nekem tunt fel, hogy ugyanazon a datumon toltunk fel fotot mind ketten!
2012. máj. 9. 15:24
7/13 A kérdező kommentje:
Szegyelnek egy hulyevel lealni ordibalni...
2012. máj. 9. 15:27
8/13 anonim válasza:
elküldöd a facebook profilodat, meg az övét is priviben? kíváncsi vagyok "miylen szerzetek vagytok"
9/13 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de nem...:)
2012. máj. 9. 15:30
10/13 anonim válasza:
Mivel minden 2. kamasznak ugyanolyan az öltözködése meg a profilja, ezért ebben nincs semmi........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!