Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más országban is ilyenek az...

Más országban is ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy Magyarországon elég bunkó és rosszindulatú az emberek többsége. Ez az egyik oka, hogy mindenképpen külföldre akarok költözni. Az lenne a kérdésem, hogy más európai országban (a tőlünk nyugatra/ északra lévő országokra gondolok) és ilyenek az emberek?

Gondolok itt arra, hogy ha segítséget kérek, nem akar senki segíteni, szinte mindenki csak magával foglalkozik és keresztbe tesz a másiknak. Vagy arra, hogy pl. Budapest is tele van szeméttel, kutyapiszokkal, eldobált csikkel stb. Főleg azok véleménye érdekel, akik hosszabb ideje külföldön élnek, turbómagyarok kíméljenek, és olyanok is, akik rózsaszín szemüveget viselnek, és szerintük ez mind nem igaz.

2012. máj. 9. 07:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

barátom is pont így látja, mondjuk engem fel tud isegesíteni ezzel, mert attól még hogy 30 ember paraszt, még nem paraszt az egész ország.

nekem Németországgal kapcsolatban vannak tapasztalataim, egyébként oda akar("unk") költözni pont emiatt.

ott is ugyanúgy vannak bunkók, mint bárhol máshol, erről szerintem ennyit.

2012. máj. 9. 08:08
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Abból a megjegyzésedből, hogy X-ek és Y-ok kíméljenek, szinte ordít, hogy ki akarod zárni az ellenvéleményt. Egész egyszerűen, buzgó bólogató jánosokat keresel a sajátodhoz.

Tudod, az emberek megszámlálhatatlanul sokfélék. Csak az szokott előrukkolni ezzel a "jááááj, rosszindulatúak, ilyenek-olyanok" - síránkozással, aki nem képes észrevenni a jót, a barátságosat, az őszintét, segítőt..valamint akinek egy ma már tiszta és "jó arcú" város (prekoncepciós szemüvegen át) akkor is elhanyagolt és koszos, ha cigánygyerekek potyognak a derült égből. Lelked rajta.

Az "emberek", egyébként, mindenütt egyformák: okosak és buták, jók és rosszak. Az általuk lakott helyek hasonlóképpen: hol tisztábbak, hol kevésbé azok. Ha nem hiszed, járj utána.

2012. máj. 9. 09:24
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy: "MINDENÜTT JÓ, DE LEGJOBB...SEHOL". Ezt ismered? Szerintem zseniális. Ezt neked találták ki:-)
2012. máj. 9. 09:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Látom, a 74eskének nem megy a szövegértés. Még gyakorolhatod. Neked már nem kell hozzászólnod, kösz.
2012. máj. 9. 09:37
 5/21 Pietrosol ***** válasza:
86%

Más országban is élnek ilyen emberek!

Gondolom a fővárosban élsz!

Én valamikor a 90-es évek közepén voltam ott utoljára és ha csak egy villám alám nem vág úgy,hogy elrepüljek odáig,többé nem megyek oda!

Mindemellett érdemes lenne elgondolkodnod azon,hogy nem benned van-e a hiba!

Nem bántani akarlak,de talán ma az egyik legnagyobb gond ott van,hogy az ember kívül keresi az emberséget!

2012. máj. 9. 09:52
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerinted külföldön mennyországban élnek? Inkább álomvilágban élsz, ha azt hiszed. Az egész világ önzővé válik/vált. Nem találsz olyan országot ahol kinyalják a segged csak annyi, hogy ha nem beszéled a nyelvüket akkor nem lesznek bunkók mivel nem érted őket. Viszont ha nem érted őket akkor utcára kerülsz:) Azt javaslom sírj mint egy kislány! Törödj bele, ha megbánt valaki és lépj tovább. Azért van ennyi bunkó, mert megtanult mind sírni és kihasználni másokat. Jó utat!
2012. máj. 9. 10:20
 7/21 anonim válasza:
77%

Mindenütt vannak bunkó, paraszt emberek.

1. Mit foglalkozol más bunkó emberekkel? Egyszerűen vedd őket levegőnek és mosolyogj rájuk.

2. Eléggé nyilván való, hogy nincsenek barátaid. De akkor felteszem a kérdést kivel van a baj, a sok millió emberrel vagy veled? Szerezz magyar barátokat, mert ha itt képtelen vagy, külföldön ez hatványozódik.

3. Mindenütt vannak kutyák, bagósok. Nem dohányzom, mégis toleráns vagyok a bagósokkal.

4. Általában azok mennek külföldre, akik teljesen életképtelenek a saját szülőföldjükön. Itt számodra minden adott. Külföldön a pofádba fognak röhögni, egy utolsó kelet európai ruha hajtogató leszel életed végéig egy kisvárosi túrkálóban.

5. 100-ból 99 ember hazatér 1 éven belül. És úgy jön haza, hogy nyelvet beszél, de viszont teljes ismeretsége megszakad Magyarországon. Mindent előröl kezdhet. Gondold át, hogy megéri e.

6. Jobban keresnek külföldön, de többet is költenek. Kint mehetsz majd egy 5 szobás lakásba, ahol lengyelekkel, románokkal, szlovákokkal lakhatsz egy fedél alatt. SZÉP ÉLET.

Jó utat. Legalább egy negatív személlyel kevesebb lesz itthon. Nekem nem fogsz hiányozni. :)

2012. máj. 9. 10:22
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

"Látom, a 74eskének nem megy a szövegértés."

Megy az neki csak te kizárod a véleményét:) Tudod ez mit jelent? Ez alapján te se vagy különb, szóval te akarsz innen kimenekülniXD

2012. máj. 9. 10:25
 9/21 A kérdező kommentje:

Te miről hadoválsz?:D. Vannak barátaim, ettől függetlenül Magyarországon rengeteg a bunkó ember. Ki mondta, hogy máshol nincsenek kutyák, bagósok, zsenikém? Arról beszélek, hogy Budapesten pl. Ahol tanulok- és máshol is tele van minden csikkel és szeméttel. Ilyet Ausztriában nem láttam sehol, se a fővárosban, se kisebb városokban. Ja, azok mennek külföldre :D. Vagy azok, akik normálisan meg akarnak élni, nem vegetálni akarnak, és nem akarnak bunkó emberek között élni.

„Itt számodra minden adott. Külföldön a pofádba fognak röhögni, egy utolsó kelet európai ruha hajtogató leszel életed végéig egy kisvárosi túrkálóban.”

Mi van ?:). Igen, az utcánkban két huszonéves lány dolgozik külföldön, az egyik színháznál, a másik szállodákat ellenőriz:D. És vhogy nem románokkal élnek együtt:D.

„5. 100-ból 99 ember hazatér 1 éven belül. És úgy jön haza, hogy nyelvet beszél, de viszont teljes ismeretsége megszakad Magyarországon. Mindent előröl kezdhet.”

100ból 99 hazajön:D Hogyne.

Tudod, az egy dolog, hogy nem sikerült megértened, hogy kiknek a válaszát várom. De annyi baromságot összehordtál egy hozzászóláson belül, hogy az hihetetlen. Nem tudom, hogy ennek az az oka, hogy te is elhatároztad, hogy Magyarországon minden szép is jó, és külföldön meg sz@r stb,. vagy csak ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal. Mindenesetre tényleg aggasztó, hogy felteszek egy ilyen kérdést, erre te pl. átmész pszichológusba, és megállapítod, hogy nincsenek barátaim :D. Jézusom:)

2012. máj. 9. 10:50
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az, hogy itthon vannak bunkó emberek valahol a megkeseredettségre vezethető vissza. Nagyon sokan vannak itthon, akik nem élnek létbiztonságban, azt sem tudják holnap mi lesz, érthető, hogy mindennap bal lábbal kelnek fel. Bár megjegyzem, hogy én sem élek éppenséggel Hilton Hotelban, mégis mindennap széles mosollyal megyek el hazulról, és próbálom jóként felfogni a dolgokat. Nem lesz jobb, ha mindennap bunkózok mindenkivel.

Egyébként szerintem ilyen megkeseredett emberek máshol is vannak, csak külföldön mégsem tartózkodsz hónapokig hogy ezt észrevedd. Amikor nyaralsz akkor sem azt nézed, hogy milyenek az ottani emberek, hanem örülsz, hogy végre pihizhetsz, új dolgokat látsz. Maximum megjegyzed magadban, hogy az a fagyis de bunkó volt, de attól még nem gondolod, hogy mindenki bunkó az adott országban. Viszont itt élsz, és akaratlanul is elfogultabb vagy a saját országoddal szemben.

2012. máj. 9. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!