Szerintetek talalnak ezek a kijelentesek fb-os kepek melle?
.-ez csuuf(velemenyt)
2.- xy szerint sexi ez
3.-torles lesz
4.-fuu, de csuuf vagyok
stb!!!!
Engem nagyon idegesit, szerintem gyerekes!Van egy lany aki folyton ezt csinalja es mar 15 eves.Szerintem hulyesg ilyet kiirni de vana ki szerint nem.De kerdem, en:ha latom, hogy "nem jo" az a kepem, akkor mert teszem ki?, ha "torlesz lesz" mert teszem ki?? "xy szerint sexi" mivan?????Felhivja magara a figyelmet??Vagy mi?Szerintetek ez helyes?Vagyis normalis dolog? Engem inkabb az erdekelni, hogy mi a velemneyetek, a "xy szerint ez a kep sexi!!:>:>"-rol.Koszonom...
(bocsnat, mert ezt a kerdest meg feltettem, csak rosz kategoriaba)
Engem baromira idegesít.
Ha nem tetszik egy kép rólam -> letörlöm gépről, ennyi. :D
Amúgy ezek tipikusan önbizalomhiányos lányok, akik fel akarják hívni magukra a figyelmet és várják, hogy majd minél többen írják, hogy 'áá nem vagy csúnya', 'nagyon szép vagy' stb.
Nincs helyes önértékelésük ,ez a baj.
17/L
Szánalmasak.Valaki ezt írja:
- Jajj, te vagy a legszebb!
- Jujj, dehogyis, te sokkal szebb vagy nálam.Csak utánad.
- Aha, persze.Mondom, hogy te vagy a legszebb.Imádlaak!
- Én is nagyon imádlak!
Most komolyan, minek teszik ki, ha nem jó a kép? (:
Második vagyok.
Ékezet nélküli billentyűzettel ír.Egyébként ezekből általában party rib@ncok lesznek, már bocsánat a csúnya szóért.Van egy 12 (!!!) és egy 11-12 (!!!!) éves lány.Az egyik Lizi a másik Dominika.Dominika ezt írja a neve mellé zárójelbe: Lizcikeélete.A Lizi nevű lány ezt: Domcikaélete.teleírják az üzenőfalat 'imádlak' 'életem' '♥♥♥♥♥♥' - el és egyéb baromságokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!