Miért nem találnak munkát a kismamák?
15 éve vagyok itthon gyesen 4 gyerekkel.Az előző munkahelyem megszűnt így oda már nem tudok visszamenni.Keresgetem hónapok óta,küldözgetem az önéletrajzomat,hogy egy 4 órás részmunkaidős állást találjak,de semmi.Ahová elküldtem még vissza se válaszolnak arra se méltatnak.Volt,hogy felhívtam s mikor meghallotta,hogy 35 vagyok már le is köszönt.Közölte ő 18-ra gondolt.Pedig a 4 gyereket még nemis említettem.
Merre felé tudokegy 4 órás minkát találni????
Ha lejár a gyesem 9 hónap múlva s elmegyek munkanélkülire akkor fizetnek valami továbbképzést????
S utánna ha nemtalálok semmit még visszamehetek főállásúra?Mert akkor meg nem kapok még 25 000 ft se.
Mindenképp beiktatok egy továbbképzést,mert látom ez nem egyszerű.
Csak a gyerekek is nőnek-nőnek s egyre nagyobb az igény is.Ez a 25 000 ft meg nem kell mondjam semmire nem elég.
Csak az a baj,hogy még a takarítási részmunkaidős állásokról se jeleznek vissza.Mindenütt nagy a túljelentkezés.
Hány olyat hallok,hogy diplomás emberek is takarítanak,annyira nincs munka.
Szép napot!
Mert a munkáltató joggal fél, hogy beteg a gyerek, aztán állandóan hiányozni fog anyuka. Érdekes, hogy a kisgyerekes apákat nem diszkriminálják, pedig övé is a gyerek.
Nekem van diplomám, nyelvvizsgám, de két gyerekkel nem kellek senkinek, és őszintén szólva csak én vagyok, ha megbetegszenek :(
Sajnos most nagyon nehéz munkát találni bárkinek :(
Nekem múlt nyáron töltötte be a fiam a 2. életévét és szeptemberbe mentem volna vissza a munkahelyemre, de közölték, hogy bocsi, de mégsem tudnak visszavenni. Azóta keresek munkát. A gyerkőcöm bölcsis és bele is írom a pályázataimba, hogy segítség is van ha megbetegszik a gyerek, de mégsem sikerült még mindig elhelyezkednem.
Nem adom fel, próbálkozom és mindent megpályázok amit lehet.
Neked is kitartás! Tudom, hogy nehéz. Mi is elég sz...ul állunk anyagilag, uh. kéne a munka nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!