Sün - rendőr. Mi az összefüggés? Komolyan nem értem mi ez a nagy sün-mánia.
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 20:16
1/18 anonim válasza:
Hidd el, nekem se poén, pedig láttam a videót. Egy egyszerű elszólás miatt űznek gúnyt. Nekem nem vicces, de talán nem is baj. Tudod, szerintem azok poénkodnak ezzel a leginkább, akik a legjobban meg lennének sértődve ha hasonló történne velük.
2/18 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál de az a helyzet hogy mindenhol ezt hallom, viszont tényleg nem tudom mit jelent...
2009. jún. 24. 20:27
3/18 anonim válasza:
A "sün" egy alakzat a rendőröknél. Az egyik "tüntetésen" vetették be amikor közrefogtak egy "illegális demonstrálót" mert nem lett volna szabad transzparenst használnia, és azóta mindenki megvan bolondulva..Amúgy szerintem sem vicces.
5/18 anonim válasza:
A sün egy alakzat amikor a tömegből kiemelnek egy személyt köré állnak és pajzsal,tomfával biztosítják hogy az emberek ne férjenek hozzá.Ez olyan mint mikor a sünik összegömbölyödnek és nem lehet hozzáérni a lágy részeihez.És nekem sem tetszik ez a poénkodás,és nem vagyok rendőr!
6/18 A kérdező kommentje:
értem már, köszönöm :D
2009. jún. 24. 20:41
8/18 anonim válasza:
Én sem értettem sokáig. De abban a pillanatban amikor meghallottam nekem is fülig szaladt a szám!
Szerintem ez egy nem igazán elsült rendőr-akció!
9/18 anonim válasza:
Amúgy nem csak a SÜN! miatt lett közröhej tárgya a videón szereplő csapat. Ha figyelmesen hallgattok, az egyik rendőr megkérdezi a parancsnokot (mikor már javában folyik a kiemelőakció), hogy "Ööö... Főnök, kit is kell kiemelni?".
10/18 anonim válasza:
De a vicc azért lett belőle, mert az a személy, akit ki akartam emelni a tömegből, simán megszökött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!