Van szex és new york-típusú barátnőtök/baráti társaságotok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, Te, mint lány ki tudod dumálni elég részletesen a szexet a barátnőiddel? Van ennyire őszinte és humorral teli kapcsolatod velük?2012. máj. 8. 07:30
2/11 anonim válasza:
Igen, de csak 1 ilyen barátnőm van. Rajta kívül senkivel nincs ilyen közeli kapcsolatom.
3/11 anonim válasza:
Igen!
Mi pont négyen vagyunk!:)
Gyerekkorunk óta mindent meg tudunk beszélni!
4/11 anonim válasza:
Nincs és nem is akarok. Én a szexuális életemet max a párommal beszélném meg, de másnak nem tálalnám ki.
5/11 anonim válasza:
Igen van!Bár ez egy fiuból és egy lányból áll akikkel mindent meg ki lehet beszélni :)
6/11 anonim válasza:
A fősulin volt egy csapatunk, mi is 4-en voltunk. Sajna ma már évente egyszer találkozunk. 3 különböző városban élünk, 2-en egyben, de ők ketten sem járnak össze túl gyakran.
Itthon nekem senki nincs, akivel találkozhatnék barátilag. Csak a családom, azon belül is a párom, akivel élek. Néha nagyon hiányzik egy barát/nő, akivel elmennék sétálni, fagyizni, leülni beszélgetni.
23N
7/11 anonim válasza:
Igen, mi 3-an vagyunk lányok ilyen kapcsolatban, néha van egy negyedik tagunk is. Mindent meg tudunk beszélni. Bár sokszor megkapjuk, hogy "túl csajosak" vagyunk, mivel ha együtt vagyunk, akkor folyamatosan dumálunk, nyafogunk és röhögünk, szóval elég idegesítőek lehetünk. :D (20L)
8/11 anonim válasza:
Van igen, mi ugyan 3-an vagyunk, az egyikük az unokahúgom, a másik pedig a volt osztálytársa. Mindent megtudunk beszélni és hálás vagyok a sorsnak hogy ilyen barátaim lehetnek! :-)
9/11 A kérdező kommentje:
Szerencsésnek tartom, akinek van ilyen :(
Én 25 vagyok, sok embert ismerek, de nincs igazi barátnőm.
2012. máj. 8. 12:45
10/11 anonim válasza:
Mi pont 4-en vagyunk és egyedül Mirandánk nincs. A többi szerep szinte ugyanaz. Mindent meg tudunk beszélni, sokat járunk össze szórakozni, pedig már pici gyerek is van mindenhol, kivéve "Samanthánál". A szexről is tudunk témázni, az összes női betegésgről, problémáról, a férjeink jó és rossz tulajdonságairól, főzésről, divatról, bármiről. Sokszor megyünk együtt moziba is, vásárolni, sőt együtt sütős délutánokat is tartunk. Néha tényleg úgy érezzük magunkat, mint a Szex és New York szereplői. Szingli korunkban mi is jártunk hasonló tengerparti nyaralásokra is, mint amilyen a mexikói volt a film első részében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!