Mit mondanak a csendesebb emberekről? (maszlag lent)
Szia. A csendesebb emberek befelé fordulók, introveltáltak. Megvan a maguk kis értékrendje, egy ideig tűrik a csesztetést, de ha betelik a pohár akkor kitörnek, mint a vulkán és akkor jobb nem ott lenni. A befelé forduló emberek csendesek, de titokban ők is buliznának, ismerkednének, nem az a magának való besavanyodott emberek, mint azt sokan gondolják róluk, csak annak látszódnak, egy kis bátorítás csodákra képes. Ritkán beszélnek, de akkor lényeges dolgokat mondanak. Róluk mintáz(hat)ták a székely vicceket :-)
Nekem volt egy csendes gyerek osztálytársam a középsuliban. 4 éven át b*szogatták őt a többiek (én nem), piszkálódtak vele. a 4. év végén kikelve magából hozzávágott egy nehéz vasszéket a táblához. Döbbenetében senki sem mert még megmukkanni sem. Ő csak annyit mondott: "Elég volt!!!"
Sokat utálkoznak felettünk,piszkálnak minket,csak mert nem olvadunk bele a tömegbe és így alkotunk mi egy másik társadalmi réteget,akit lehet piszkálni.Egy darabig,mert utána aztán tényleg kifakadunk.Szerencsére ezt a kifakadást én ovis koromtól kezdve most 10.osztályos koromig megálltam,én is egy nagyobb veszekedésnél,de iskolán kívül szeretném előbb-utóbb elrendezni a dolgokat.Középiskolában már nem olyan nehéz megállni,hogy ne adjak pofont egy-kettő nagyribancnak.Ugyanis szegények azok szoktak piszkálni.Van kettő az osztályomba meg egypár osztályon kívül,aki megszól.De vannak azért barátaim is mellettük és a megszólások csak év elején egészen félévig vannak.Utána évvégén szerencsére valahogy elfelejtenek,vagy elcsendesednek,látván,hogy nem foglalkozok velük.Ronda dolgokat mondogathatnak rólunk,csak mert unatkoznak és unalmas az életük:pia,szex,cigi,drog.Ennyi!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!