Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha valaki ezt...

Mit jelent, ha valaki ezt írja rólam a hátam mögött?

Figyelt kérdés

anorexiás

mocsok

:SS

helyénvan :D:D

szerintetek csak viccelt?

2012. máj. 7. 17:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nekem is mondta egyszer egy fiú hogy anorexiás vagyok de csak kedves akart lenni és ezzel fejezte ki hogy vékony vagyok és csinos. később tudtam meg hogy tetszek neki. A mocskot pedig csak féltékenységből mondják biztos nem komoly.
2012. máj. 7. 17:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Előszőris azt jelenti, hogy az egyik meghatározó tulajdonságod az ő szemében a soványságod, továbbá némi tudatzavara van azzal kapcsolatban, hogy emberként milyen személynek is lát téged, a két szinte ellentétes jelzőből következtetve.

Másodszor pedig még azt is jelenti, hogy valószínűleg egyik sem rúgta még el a 14. életévét.

2012. máj. 7. 17:18
 3/12 A kérdező kommentje:

hát ezt az egyik barátnőmnek írta egy srác.

még azt is írta neki,hogy olyan vagyok mint az etióp,és 5 kg-ot kéne hízom és jó alakom lenne,de amúgy nem vagyok az esete..

ahhoz képest több mint fél évig nyomult rám...

2012. máj. 7. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor minek foglalkozol vele ha fél évig szartál rá?
2012. máj. 7. 18:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Igazából nem szartam rá..mutattam neki,hogy tetszik nekem,de enm reagált semmit..

aztán már egykét hónapja nem csinálja..de nekem meg pont most mégjobban tetszik.. ://

2012. máj. 7. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a srác, aki ilyet, így ír egy lányról, azzal nem érdemes foglalkozni. Hogy kultúráltan fejezzem ki magam: egy tapló, sötét paraszt.

Szóval jobban jártál, hogy nem lett semmi közöttetek.

2012. máj. 7. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Hogy lehet az anorexiával bókolni? nem értem

kérdező

Kakilj rá!

2012. máj. 10. 00:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem kedvel az biztos.
2012. aug. 28. 08:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor ott a válasz,nagyon vékonynak tart,nem jössz így be neki,a "helyénvan" meg gondolom a személyiségedre vonatkozik.Bár a mocskot nem értem,így,hogy nem ismerjük aki ezt írta nem nagyon lehet behatárolni mire céloz.

De elég tajparasztnak tűnik.

Én is írnék róla pár dolgot,mondjuk "10kg izommal az esetem lenne,meg hülye szegény,amúgy minden oké vele."

"Férfiak"...

2012. aug. 28. 14:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Ó még valami!A legtöbb pasi leginkább az elérhetetlenebb,nehezebben megkapható nőkre hajt,nem azokra,akik tálcán kínálják magukat.

Úgy kellene viselkedned,mintha nem érdekelne,esélytelen lenne,hogy összejöjjetek.

2012. aug. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!