Hogyan vágjak vissza egy olyan embernek, aki hazudozik, sumákol és pletykákat terjeszt rólam a hátam mögött, azért, mert irígyli a sikereimet? Hogy állítsam le?
Egy szép nap odamész hozzá,és nyugodt hangon azt mondod neki,hogyha még egyszer valami hazugságot terjeszt rólad,vagy bármi olyat csinál ami rossz fényt vetne rád,vagy a testi épségedet fenyegeti(verekedés)zaklatásért feljelented(személyi jogok megsértése is lehet)..Innentől kezdve befejezted vele,és ha kell mindenkit be fogsz rángatni tanúként a bíróságra akiknél bekavart..Majd ugyanavval a nyugodt viselkedéssel ott hagyod őt..
Vagy odamész,és számon kéred tőle,hogy mi a büdös francnak csinálja ezt,és megfenyegeted ,hogyha nem áll le,te fogod megleckéztetni,de az neki nagyon fog fájni..(ez azért nem jó tipp,mert akkor ő tud feljelenteni,testi sértésért)..
Vagy csak mosolyogsz az egészen,hiszen ahogy minden csoda 3 napig tart,így a pletyka is csak addig érdekes...Nem foglalkozol a pletykákkal,és mivel nem reagálsz rá,így nincs értelme,hogy tovább hazudozzon.Nem beszélve arról,hogy azok akik ismernek tudják,hogy milyen ember vagy..Azok akik meg elhiszik,és nincs nem képesek a "másik felet" vagyis téged is meghallgatni azok meg nem is érdemlik meg,hogy foglalkozz velük..
Irr arról van szó, h azért terjeszti(a közeli barátaimnak persze nem), h az ismerőseim(mármint a közös ismerősink) őt többe nézzék, mint engem....nem miattam teszi, hanem h ő legyen a társaság középpontja(tehát rajtam köszörüli a nyelvét...és ez másoknak is tetszik, mert nem bírják, h hülyegyerekből star lettem...ők meg megmaradtak a középiskola faszagyerek szinten...nekik ebből áll az élet)...nevessenek a poénjain(úgy, mint az enyéimen szoktak, csak nekem van humorérzékem, nem másokat járatok le)....ezért addíg fogja csinálni, míg lesz, aki meghallgatja....
A rendőrséget nem keverem bele az ilyen szarságokba...szemét nem vok...(meg nem is lenne méltó hozzám)....ha megruháznám, valszeg nem jelentene fel, de nem hiszem, h meg tudnám ütni erőből...a legjobb haverok voltunk ovoda óta... :(((...bár az is lehetséges, h kiteregetem a szennyesét...tudok pár olyat, amit még az anyja sem...de akk lesüllyedek az ő szintjére...
de lehet, h megfenyegetem, h szétkapom az arcát...attól nem ilyedne meg, mert meg van győződve, h gyenge vok(ami nem igaz, de régen az voltam, és nem képes elfogadni, h alig 2 év edzés mennyit változtatott), holott többször tanúja volt, h erősebb, kitartóbb vok nála...de nem akarja elhinni......lehet, h a hiúságára hatok és megmondom, h akk jöjjön velem bunyózni...ha erre sem mond igent(akk itt jön egy hatalmas fordulat)....**hatásszünet** kihúzom a mikrofont a ruhám alól, lejátszom a hangfelvételt és (amin gondolom azt is be fogja vallani, h mindent ő talált ki, mert kihúzom belőle)közhírré teszem mindenhol, megmutatom mindenkinek, stb...ettől csak le áll....ezt most találtam ki....büszke vok :))))....
Itt nem arról van szó, h más suliba menni...már régen nem egy helyen tanulunk...csak egy helyen élünk, rengeteg a közös ismerősünk...stb
+nem állítom, h a megtestesült jóság, mintaegyed vok...sőt...nekem is vannak szörnyű hibáim, de én beismerem őket, nem pedig bűnbakot keresek, akikre a SAJÁT hibáimat fogjam...
képmutató főleg nem vagyok...aki ismer, tudja, h bárkinek bármikor megmondom a véleményem róla...nem zavar sem a közeg, sem más...soha nem vigyorgok senki pofájába, h mennyire jó arc, hanem éreztetem(esetleg megmondom), h egy farok az illető...És hidd el, jobb vagyok nála....mondjuk nála nem nehéz jobbnak lenni...rosszindulatú,negatív beállitottságú,nem a lányok kedvence, ő egy anyucipicifia típus...én meg hát eléggé nyitott, közvetlen, vigyorgó, jóindulatú, vicces srác vok...+neki az a baja, h még a boldogságomat is irigyli...meg azt, h én nem adom fel az első pofon után(mint ő), hanem felállok és megyek tovább...
Már csak elvből sem leszek képmutató, mivel azt szeretném, h valaki engem szeretne, nem pedig azt, akit éppen "alakítok"...ha vki pedig nem bírja az arcom, akk nem fogok az ő kedvéért vki más lenni...annyit senki sem ér...vagy még nem találkoztam olyannal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!