Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan vágjak vissza egy...

Hogyan vágjak vissza egy olyan embernek, aki hazudozik, sumákol és pletykákat terjeszt rólam a hátam mögött, azért, mert irígyli a sikereimet? Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Az egész életemet irígyli...régen barátok voltunk kicsi korunk óta, de aztán felülmultam magamat, majd őt(őt persze nem akartam és soha nem akartam éreztetni vele)...régen én voltam a nyomibb, most ő van lemaradva fényévekre tőlem(én kigyurtam magam,jól öltözködök,jól tanulok,szeretnek a lányok....és neki ez fáj).Gyakran hívtam magammal össze-vissza...nem csináltam olyat, h le se szaro...mindíg együtt lógtunk, aztán észre vette, h engem szimpibbnek tartanak, mint őt(mivel neki látszik az arcán, h senkit nem néz semmibe...ami így igaz)...hívtam magammal edzeni...látta, h én jobban bírom, többet nem jött...stb...a barátságnak lőttek(de nem is bánom) de már olyannyira elfajult a helyzet, h rólam (mindenkinek, aki csak akár látásból ismer is) pletykákat, hazugságokat terjeszt...még egy pár srácot is megdumált, h rúgják szét a valagam, mivel én sportolok, hát gondolja letsztel engem....ennyire szemét!Mit tegyek, h befejezze...mert nem únja meg, amíg van, aki hallgatja
2010. máj. 5. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Egy szép nap odamész hozzá,és nyugodt hangon azt mondod neki,hogyha még egyszer valami hazugságot terjeszt rólad,vagy bármi olyat csinál ami rossz fényt vetne rád,vagy a testi épségedet fenyegeti(verekedés)zaklatásért feljelented(személyi jogok megsértése is lehet)..Innentől kezdve befejezted vele,és ha kell mindenkit be fogsz rángatni tanúként a bíróságra akiknél bekavart..Majd ugyanavval a nyugodt viselkedéssel ott hagyod őt..

Vagy odamész,és számon kéred tőle,hogy mi a büdös francnak csinálja ezt,és megfenyegeted ,hogyha nem áll le,te fogod megleckéztetni,de az neki nagyon fog fájni..(ez azért nem jó tipp,mert akkor ő tud feljelenteni,testi sértésért)..

Vagy csak mosolyogsz az egészen,hiszen ahogy minden csoda 3 napig tart,így a pletyka is csak addig érdekes...Nem foglalkozol a pletykákkal,és mivel nem reagálsz rá,így nincs értelme,hogy tovább hazudozzon.Nem beszélve arról,hogy azok akik ismernek tudják,hogy milyen ember vagy..Azok akik meg elhiszik,és nincs nem képesek a "másik felet" vagyis téged is meghallgatni azok meg nem is érdemlik meg,hogy foglalkozz velük..

2010. máj. 5. 12:08
 2/17 A kérdező kommentje:

Irr arról van szó, h azért terjeszti(a közeli barátaimnak persze nem), h az ismerőseim(mármint a közös ismerősink) őt többe nézzék, mint engem....nem miattam teszi, hanem h ő legyen a társaság középpontja(tehát rajtam köszörüli a nyelvét...és ez másoknak is tetszik, mert nem bírják, h hülyegyerekből star lettem...ők meg megmaradtak a középiskola faszagyerek szinten...nekik ebből áll az élet)...nevessenek a poénjain(úgy, mint az enyéimen szoktak, csak nekem van humorérzékem, nem másokat járatok le)....ezért addíg fogja csinálni, míg lesz, aki meghallgatja....

A rendőrséget nem keverem bele az ilyen szarságokba...szemét nem vok...(meg nem is lenne méltó hozzám)....ha megruháznám, valszeg nem jelentene fel, de nem hiszem, h meg tudnám ütni erőből...a legjobb haverok voltunk ovoda óta... :(((...bár az is lehetséges, h kiteregetem a szennyesét...tudok pár olyat, amit még az anyja sem...de akk lesüllyedek az ő szintjére...

de lehet, h megfenyegetem, h szétkapom az arcát...attól nem ilyedne meg, mert meg van győződve, h gyenge vok(ami nem igaz, de régen az voltam, és nem képes elfogadni, h alig 2 év edzés mennyit változtatott), holott többször tanúja volt, h erősebb, kitartóbb vok nála...de nem akarja elhinni......lehet, h a hiúságára hatok és megmondom, h akk jöjjön velem bunyózni...ha erre sem mond igent(akk itt jön egy hatalmas fordulat)....**hatásszünet** kihúzom a mikrofont a ruhám alól, lejátszom a hangfelvételt és (amin gondolom azt is be fogja vallani, h mindent ő talált ki, mert kihúzom belőle)közhírré teszem mindenhol, megmutatom mindenkinek, stb...ettől csak le áll....ezt most találtam ki....büszke vok :))))....

2010. máj. 5. 12:47
 3/17 anonim ***** válasza:
fogsz pár cigányt egy feszítő vasat és többet nem mondok nem akarok bűntárs lenni ;)
2010. máj. 5. 22:00
 4/17 anonim ***** válasza:
Ismered a Dr. House című sorozatot? Nem feltétlenül te vagy a megtestesült JÓSÁG. Azért mert nem fáraszt le az örökös képmutatás, hogy mennyire szeretsz mindenkit(ami persze nem igaz, lásd pl ez a haverod) még nem azt jelenti, hogy jobb vagy, ő legalább kimutatja a valódi érzéseit.
2010. máj. 7. 17:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező rendes gyereknek látszik. Szép, hogy nem akarsz lesüllyedni az ő szintjére. De ha nincs más kiút...
2010. máj. 7. 18:15
 6/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudsz másik suliba menni? Ahol nem ismertek régen?
2010. máj. 7. 18:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen valóban szimpatikus az olyan ember aki nem mondja ki, hogy mit rühell a másikban, hanem inkább elnézi. Minél híresebb valaki annál többet hazudik. Mindenki a képmutatókat szereti és támogatja, hát gyerünk rajta.
2010. máj. 7. 18:17
 8/17 A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó, h más suliba menni...már régen nem egy helyen tanulunk...csak egy helyen élünk, rengeteg a közös ismerősünk...stb

+nem állítom, h a megtestesült jóság, mintaegyed vok...sőt...nekem is vannak szörnyű hibáim, de én beismerem őket, nem pedig bűnbakot keresek, akikre a SAJÁT hibáimat fogjam...

képmutató főleg nem vagyok...aki ismer, tudja, h bárkinek bármikor megmondom a véleményem róla...nem zavar sem a közeg, sem más...soha nem vigyorgok senki pofájába, h mennyire jó arc, hanem éreztetem(esetleg megmondom), h egy farok az illető...És hidd el, jobb vagyok nála....mondjuk nála nem nehéz jobbnak lenni...rosszindulatú,negatív beállitottságú,nem a lányok kedvence, ő egy anyucipicifia típus...én meg hát eléggé nyitott, közvetlen, vigyorgó, jóindulatú, vicces srác vok...+neki az a baja, h még a boldogságomat is irigyli...meg azt, h én nem adom fel az első pofon után(mint ő), hanem felállok és megyek tovább...

Már csak elvből sem leszek képmutató, mivel azt szeretném, h valaki engem szeretne, nem pedig azt, akit éppen "alakítok"...ha vki pedig nem bírja az arcom, akk nem fogok az ő kedvéért vki más lenni...annyit senki sem ér...vagy még nem találkoztam olyannal...

2010. máj. 7. 20:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Jah...még csak annyi, h én ált. mondtam neki, h "hé, van 1 kis felesleged, gyere velem futni!" v "Ember, csinálj vmit a hajaddal, ez így sz@r!" v "ha nem kezdeményezel, nem lesz csajod!"....neki az nem tetszett, h rajtam keresztűl meglátta a saját hibáit...ez csak 1 része annak, amiket mondtam neki....am tényleg jót akartam ezzel...ő is megmondta, ha vmi nem állt jól rajtam, béna volt a hajam, esetleg nem kedvelte az aktuális csajomat...én elfogadtam a negatív kritikákat, és el is gondolkodtam rajtuk, h hátha van benne vmi.De ő még csak meg sem képes hallgatni, mivel őt az anyukája a legjobb,legszebb,legokosabb,legügyesebb,legek legjének nevelte...nekem anyám megmondja a véleményét...ha hülye vok, azt modja....ha vmit jól csinálok, megdicsér...az én anyám nem elfogult...és sztem ez így jó...nem?
2010. máj. 7. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Ismét felteszem a kérdést: Ismered a Dr.Houset? Amit abból a sorozatból megtanulhatsz az az, hogy az emberek idióták, mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza, pedig olyan, hogy igazság nem létezik. Minden nézőpont kérdése, olyan megoldás nincs ami mindenkinek megfelelne. A barátod ugyanígy mint te érvekkel alátámasztva meg tudná magyarázni a saját igazát, ezért nincs semminek sem értelme, érted?
2010. máj. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!