Hogyan vágjak vissza egy olyan embernek, aki hazudozik, sumákol és pletykákat terjeszt rólam a hátam mögött, azért, mert irígyli a sikereimet? Hogy állítsam le?
Tudom mit érzel, it is ilyen van. Van egy csökkentagyú hülye aki sosem bírta ha valaki megmondja neki az igazat és erre elkezd mindent terjesztgetni. Speciel rólam is terjesztget és próbál ellenem fordítani embereket, de nem foglalkozok vele. Ha foglalkozol vele akkor látja hogy téged ez zavar és tovább csinálja !
Sajnos aki ilyen kétszínű az olyan is marad. A saját példámból kiindulva nekem az a véleményem hogy aki elhiszi az ő rizsáját és az igazságot meg nem az egy nagy eszetlen balfácán, vagyis olyan mint egy birka. csak utat kell mutatni neki és ő arra megy +/vagy behódol.
Arról nem is beszélve hogy ez ritka nagy bunkóság.
Szerintem a rendőrség ezzel még nem foglalkozna, de ha már a fél város elhiszi az ő hülyeségét akkor már lehet feljelenteni ! Jól mondták, "Személyi jog megsértése" vagy "Becsületsértés". Aztán majd járkálhat a bíróságra + ráncigálhatja magával a tanukat. Ennyi.:)
Túl büszke vok ahhoz, h rendőrségre adjam.Max 20-30 ember áll mellette, mindegyikük egy rakás farok, akik menők a saját kis utcájukban, a discoban és azt hiszik, h ez az élet...lehet, h nekem csak 15 ember hisz, de ők nem azért állnak mellettem, hogy röhögjenek az "ellenfelemen", hanem azért, mert bíznak bennem és a barátaim.Neki csak közönség kell, aki nevet rajtam és őt tiszteli azért, mert nevetségessé tesz engem a birkanyája előtt.Ő, ahogy én tettem, a nulláról nem tudta felverekedni magát oda, h valaki legyen.Ez öntelt duma, meg óriásgenyónak nézek ki tőle.Nem várok megértést attól, aki nem élt át ilyen helyzetet.A többi kis senki, akik véleményt alkontak rólam az ő szava alapján, nagyon rosszul járnak.Az 1ik bárban belém kötött vmi koszvatt kis emberfajzat a 2 haverjával...akik ismertek, sőt oszt.társak voltunk.A kis takony elkérte a szemüvegem felpróbálni, én meg rendes voltam, odaadtam...jön ki a sloziból (ott a tükör) az 1ik ott lévő haverjával...a szemüveg sehol...megrángattam és kihúztam a zsebéből, erre az 1ik volt oszt.társam, akinek többször segítettem puszta jóindulatból(az eset után még volt képe tőlem zenét kérni), mint ahányszor viszonozta volna, azt mondta, h náluk nem divat a fiúk fogdosása...mondom, h nálunk nem divat a lopás...akk dumáltunk, a kis takony beszólt meg minden...aztán gondolom, kocsmai bunyót nem kéne kezdeményezni...mer' az nem lesz jó.Meg voltak lepve, h nem az a kis szerencsétlen, "hagyom, h kiröhögjenek", szánalmas szerencsétlen típus vagyok, akinek a kedves ellenségem leírt...innetől kezdve rájöttem, h elég csak bizonyítani az ellenkezőjét a kedves barátom állításainak (gyenge vagyok, gyáva, búza, szerencsétlen, becsicskult kaki stb)...ami nem nehéz, hiszen jobban hisznek annak, aki bebizonyítja tettekkel az állítását, mint annak, aki olyanokat mond, h "én beszéltem azzal a lánnyal a discoban, csak nem látta senki, de én elvittem hátra..." meg "én büszke vagyok rá, h bárkit átverek"...ha hazudik, legalább ne kürtölje szét... ilyenek...szal van, akinél erőszakot kell alkalmazni...de a régi "haverjaim" többsége mellette van, mivel egyszerűbb nevetni, mint gondolkodni.Néhányuknak felhívtam a figyelmét, h csak bábuk, de nulla...a leg aljasabb vágy hajta az ellenségemet...a becsvágy és az irígység...tiszta, szemtől szembeni közvetlen "küzdelemben" (csajozás, beszélgetés, népszerűség, biliárd, sport) alul maradt és ezt nem bírja feldolgozni.Fáj neki, h engem magamért szeretnek, ha beszélek, akk engem végig hallgatnak és kedvelenek...(hú, de önteltnek érzem magam), ő ezt irígyli tőlem.Ezért az osztályában rólam pletykál, h a birkák őt hallgassák...de tudjuk ugye, h sok birka között könnyű pásztorkodni...ha viszont olyan társaságba tenné be a lábát, ahol értelmes emberek vannak és ott osztaná a nézeteit, le se tojnák.Könnyű az ostobákat ámítani.Ő azért elég értelmes az osztályához képest, de ő ettől beképzeltebbé vált.Az ő alapelve, h a jobbakat tönkre kell tenni, mert veszélyesek az ő számára.Nem is barátkozik olyanokkal, akik gazdagabbak, erősebbek, jóképűbbek, népszerűbbek nála, mivel szörnyen irígy.Akin látja, h kitör a trágyadombról és felfelé verekszi magát, azt megpróbálja elpúsztjtani.Velem versenyre kelt, de túl hamar feladta.Talán ha tovább kitartott volna a tisztességes küzdelem mellett, talán lett volna esélye, de ő csalt és ezért nem maradt ereje a tiszta játék befejezésére és így mindent elbukott...többé nem versenyezhet velem, mivel nem tartom ellenfélnek, nem tud tükörbe nézni, mivel engem mindig lenézett és most önerőből feljebb vagyok, mint ő valaha is lehetne, mivel képtelen küzdeni.Az első kudarcnál feladja.Ehhez párosul az is, h akik jóban voltak vele és velem is, azok nem hallgattak az aljas hazugságukra, hanem ehelyett a józan eszet választották és a legjobb barátaim most.A barátaim között sok olyan lány van, akik neki nagyon tetszettek, de vetélytársat látott bennem ez a srác, ezért megpróbált bemocskolni előttük aljas hazugságokkal...ezt megtudtam, beszéltem a lányokkal...azóta szóba se állnak vele.Az egyikük, mikok elkezdett ez a srác engem búzázni meg mocskolni, akk úgy kiosztotta egy bárban, h úgy égett a haverjai előtt, h szalonát lehetett volna sütni mellette.Most úgy öltözködik, mint én (színek, stílus)...úgy hordja a haját, szal növeszti...lefogyott...sokat...ezek szerint újra megpróbál versenyre kelni velem, de attól, h más külsővel, más szellemmel vesrsenyzik ellenem, az még nem elég ahhoz, h győzzön...én azért győztem, mert önmagam adtam és soha nem játszottam az agyamat, h én más akarok lenni...ő az összes létező stílust kipróbálta.Én nem skatujáztatom be magam....rockker, emos, punk, stb...én egyéni vagyok.Mindenből egy kicsi...Számomra ő nem ellenfél...mostmár.
Kicsit lírai lett, de most ilyen a hangulatom :)
Amúgy meg már április óta csinálja.Az igazi barátaim nem hallgatnak rá, kivéve egyet, de ő mostanában azt állítja, h lenézem őt és az ellenfelem álláspontját is meg kellene érteni, mertnem kellett volna megmondanom neki, amit gondolol, mert megbántottam.Ezt állítja, de sztem az, aki nem képes elfogadni egy kritikát, az nem képes arra sem, h feltörjön a magasba.Ez a haverom eltávolodik tőlem, mert az a szemét tömi a fejét szarságokkal.Sehova nem jön velem.Azt mondja, h nincs kedve, de sztem le akar rázni.Mincs1.Várok még egy kicsit, és ha nem jelentkezik, beismerem, h az a szemét elnyerte a lelkét a hazugságaival...de az is lehet, h csak azért kerül, mert megmondogatom neki, h jöjjön csajozni meg buliba hívom, meg köszörülöm rajta a nyelvem, h szüzen hal meg, meg nincs élete, de csak azt szeretném, ha végre kimozdulna a 4 fal közül.Mind1.Eltértem a témától.Szóval az a trágya alak számomra nem jelent fenyegetést, mivel az én IGAZI barátaimat nem ismeri, akik meg elhiszik, amit mond...azok meg sem érdemlik, h foglalkozzak velük.
gondolom neten terjesztik :P
hackeld meg a weblapot mivel jogsértő tartalma van :D
többet nem is mondok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!