Nem vagyok nagy Lady GaGa fan, de azért szeretem a zenéjét, és a hangját is nagyon. Sokszor hallottam róla olyan pletykákat, hogy pénisze van vagy ilyenek. Szóval, tényleg van neki pénisze?
Figyelt kérdés
-2010. ápr. 4. 19:54
1/6 anonim válasza:
hogy lenne már? ne higyj már el mindent amit a blikk ír
2/6 Bandeee válasza:
Nincsen neki, de van egy óriási, undorító csiklója, ami majdnem már fas.znak is elmegy.
3/6 anonim válasza:
Igen...Ő egy P Ö C S Ö S L Á N Y!
4/6 anonim válasza:
Meg lógós a csöcse, ha nem hiszed járj utána!
Egyébként Lédi Kaka egy senki, egy agyondekorált csicsás senki. Mindenki mondja, hogy dekúl meg nagy szakmai tapasztalat, de amúgy csak egy órási nagy feldobás, aztán majd elavul...
5/6 anonim válasza:
én is ugyanigy vok lady gagával. valójában nincs fütyköse
6/6 anonim válasza:
Hermafodita.
Itt írnak róla,de az elejétől lapozd fel.Egy showműsorban például férfiként jelent meg,ez a lap erről is íregy cikkben.Amúgy nőként született,női nemiszervvel és mellel.Minden hárommilliodik ember egyébként hermafrodita.De ő a szerencsésebb verzió,mert a plasztikázatlan régi fotóin szerintem nőként néz ki.Neki az arca kicsit férfias.De szerintem nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!