Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Holnap érettségi. Hogy lehet,...

Holnap érettségi. Hogy lehet, hogy én még tegnap este 11-kor láttam érettségiző fiatalokat az utcán kóborolni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ma is voltak, ma nem voltam kint. De tegnap is furcsa volt. Hosszú útról jöttem haza, erre hangos csoportokat láttam, akik az érettségiről beszéltek, mit várnak, mit nem. Nem tudom, hogy csak nálunk volt úgy, hogy ballagás után, írásbeli érettségi előtt azt a másfél napot azért otthon bírtuk tölteni, és ha már nem is tanultunk, de pihentünk, tuningoltuk magunkat? Nem az ősidőkben volt, hanem pár éve. Nekem furcsa volt, hogy még nem csináltak semmit, de már bulizással indítanak. Az érettségin meg majd elalszanak? Nekünk a bankett utána volt, nem előtte.
2012. máj. 6. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem tűnt fel, de őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva, hogy mennyire veszi komolyan az érettségit, illetve saját maga ítéli meg, hogy mennyit kell rá készülnie.
2012. máj. 6. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is úgy csináltuk a bankettet hogy a szóbeli vizsgák után.Aznap mindenki seggrészeg volt.Ritkán iszok alkoholt de aznap piszkosul berúgtam.
2012. máj. 6. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Holnap magyar írásbeli lesz. Tanulni nem lehet rá, parázni nem szabad... a legjobb megoldás elengedni és nincs stressz az öltöny meg a több órás ücsörgés miatt. Bár ennek ellenére én is otthon maradtam.
2012. máj. 6. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ma is voltak kint a holnap érettségizők. Én tavaly érettségi előtt már pihentem otthon, úgy mint mindenki más. Én ma elég sokat voltam kint főleg a városba a barátnőmmel de egyetlen társaságból sem hallottam azt a szót hogy érettségi. Barátnőm csak jövőre fog érettségizni nekem meg tavaly volt. Ez van.
2012. máj. 6. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

Nem mindenki olyan szerencsetlen, mint te.

Nem estunk hasra, mert hetfon erettsegi.

Mi meg vasarnap este is egyutt logtunk a haverokkal, masnap meg bementem es viritottam.

Foleg, h az irodalom a legkonnyebb a matek utan, egyedul a torire tanultam, mert nyelvvizsgam volt, infot meg vagtam, mert a tablazatkezeles nem nagyszam.

Igaz mar keso, de a magyart azert tartom a legkonyebbnek, mert ha az ember bemagolja a muelemzes 30 kerdeset akkor tuti 5-t ir.

Matekot erted vagy nem, nem vasarnap este fogok rajonni a lenyegere.

2012. máj. 7. 06:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyarból van érvelés is, azt még másnaposan is megírom :) :)
2012. máj. 7. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!