Mit gondoltok egy olyan fiúról aki nem használ telefont? Nekem nincs telefonom. Se telefonkártyám. Ez gáz?
Az igaz,hogy tényleg hasznos tud lenni.Őszintén szólva ma már a többség szerint gáz szerintem,meg hát az sem mindegy milyen telód van.Igaz aki így gondolkodik azt elsőkén rúgnám tarkón:)
Nekem is van telefonom,de egyáltalán nem zavarna vagy nem is érdekelne hogy ha mondjuk a páromnak nincs.
én is a te elveden vagyok, én csak arra használom hogy tudjam az időt, de ha valami baj van és nem tudok hazamenni legalább haza tudok telefonálni...
amúgy szerintem nem, inkább ne legyen mint hogy egy széttört és összetákolt esetleg lopott leóval felvágj -.- (sajnos ismerek párat aki ezt csinálja)
Bírnám az illetőt! Én idősebb vagyok nálad és nő, de szintén nincs telefonom. Régebben volt, de mindig idegesített és nem szerettem, úgyhogy amikor a legutóbbi tönkrement, már nem vettem újat. A családom eleinte nehezményezte, de elég hamar hozzászoktak, és csodák csodájára tökéletesen meg tudunk lenni anélkül is, hogy naponta 3x felhívnának, hogy bocsi elfejetettem reggel mondani, hogy ha mész boltba, vegyél zsemlét is. Megtanultak nem elfelejteni szólni.
Lehet telefon nélkül élni, telefonnal élni pedig idegesítő és drága. Már elkezdtem kiiktatni az autót is. Kövessetek!
most még lehet, h nincs rá szükséged, de álláskeresésnél elengedhetetlen. nem fognak neked íméleket meg postai leveleket írogatni, hogy mikor jelenj meg az interjún. kidobják a CV-det a kukába, nemes egyszerűséggel.
betegség, baleset esetén is jól jön, ha legalább egy alap tudású készüléked van, hogy tudj segítséget hívni.
hogy melyik lánynak mi jön be, azt nem tudom, de nekem pl rossz lenne, ha nem beszélhetnék a párommal mondjuk egy üzleti útja alatt csak azért mert nincs telefonja.
a csetelés és az ímélezés még a telefonnál is személytelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!