Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről ti mit gondoltok?
19/L vagyok. Egy gondom van, ami zavar és lelkiismeret furdalásom van miatta...Mai napig nem feküdtem még le senkivel, viszont ebben az évben már szinte az összes pasit "kipróbáltam" a baráti társaságunkban. Ez 6 fiút jelent. Valahogy megváltoztam újévkor és átcsaptam egy ilyen kavarós, p.icsás viselkedésbe. :( Vagy ez a kipróbálás természetes, nem kell miatta szégyenkeznem? , nyilván nem mondom el senkinek ezt..
Egy olyan lány vagyok, aki igényli a pozitív megerősítéseket, hogy az önbizalma helyre pakolódjon és ezek a kalandok nekem sokat segítettek. Vagy talán mégsem...? Mégis mit teszek? Jó ez így, mit gondoltok?
Szóval ha jól értem: nem feküdtél le senkivel, de kavartál azzal a 6 emberrel.
4 hónap alatt ez talán picit sok, de ez csak az én véleményem...
Ha te jobban érzed tőle magad, akkor ne foglalkozz mások véleményével.
Nem jó.
A te eseted olyan, mint amikor a molett depressziós lesz a duciságától és csokival vigasztalódik ,hogy ő molett és nem tud lefogyni.
Szóval segíteni nem segítesz magadon.
Azzal annál inkább ha lesz célja szürke ki éltednek és megtalálod önmagadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!