Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan fiúról aki nem használ telefont? Nekem nincs telefonom. Se telefonkártyám. Ez gáz?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 13:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

nem arról van szó, hogy nem tudok venni, hanem egyszerűen nem látom értelmét.

ha valaki valamit szeretne küldje el e-mailben a címemre küldjön egy levelet.

vagy ez most nagyon fontos párkapcsolat szempontjából is a teló?

2012. máj. 6. 13:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem ártana.Nekem nem tetszene hogy e-maileket kellene küldenem,hogy el tudjalak érni valahogy.
2012. máj. 6. 13:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért a telefon hasznos is tud lenni...baleset esetén, meg hát könyörgöm, sokkal jobb beszélni, mint csetelni , normális esetben nem egy monitort akarnak bámulni, mikor veled akarnak beszélni, hanem téged.
 4/16 A kérdező kommentje:

ja és már volt telefonom, még réggebben 4-5 éve, de mindig eltörtem szétszereltem, dobálgattam, meg amúgy se hívott soha senki.

ezért jobbnak láttam ha nem használok telefont soha.

5/16 A kérdező kommentje:
*régebben
2012. máj. 6. 13:07
 6/16 anonim ***** válasza:

szembe mész a korszellemmel

hippinek fognak hinni

menő csajnak így nem fogsz kelleni

2012. máj. 6. 13:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van. Sajnos nekem muszáj, hogy legyen, különben nem tudnának elérni napközben, ami a munkám miatt fontos. Viszont ha nem lenne az, nekem sem lenne. Egyébként pedig semmi másra nem használom a telefonom, mint telefonálásra és sms-ezésre. Mi másra kéne? Soha nem értettem azokat, akik azzal villognak, hogy mi mindent tud a telefonjuk, meg akiknek okosabb a mobiljuk mint ők maguk. Minek?
2012. máj. 6. 13:12
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem nézlek le érte. Ha nem használod ,nem használod, teljesen rendben van. Minek ,ha nem veszed hasznát?

Nálam nem hátrány, ha nincs mobilod.

Engem mindig azért szidnak a barátnőim, mert hiába van mobilom soha nem viszem magammal, így olyan, mintha nem is lenne... sose érnek el :D

22/L

2012. máj. 6. 13:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed hasznát,akkor minek legyen telefonod :) Logikus abszolút.
2012. máj. 6. 13:19
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de borzalmasan hasznos, ha van egy kis kütyüd.

Az okos telefonokat meg nem szidni, nem vagyok mániákus telefon rajongó, de sok mindenre jó, térképek, könyvek, szótárak, menetrendek, bolt kereső program, minden hasznos dolog lehet rajta, amivel meg lehet könnyíteni az életet útközben.

22/L

2012. máj. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!