Hol van Budapesten olyab hely, ahol az emeletes hazak kozott van madzag, es oda teregetik a ruhat?
Figyelt kérdés
Valami hangulatos helyet keresek. Emlekszem, hogy iskoromban voltam ilyen helyen, macskakoves kis utca volt es vegig ilyen hazak voltak, de nem emlekszem hol volt mert kocsival voltunk. Fotózni szeretnek.:)2012. máj. 5. 00:18
2/11 anonim válasza:
És mégis,hogy oldanák meg a teregetést? Átmennek kőtéltáncosba?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de én már sokszor láttam ilyet akér filmben, akár képen, akár festményen, akár ugye élőben, de előbb láttam eg reklámban és onnan jutott eszembe.. :)
2012. máj. 5. 01:03
4/11 A kérdező kommentje:
2012. máj. 5. 01:11
7/11 anonim válasza:
Szerintem ilyet mostanában már nem szoktak csinálni, tekintve, hogy milyen szmogos a levegő egy nagyvárosban.
8/11 anonim válasza:
Budapesten sehol. Olaszországban nézelődj, főleg Rómától délre.
9/11 NagyHunor válasza:
X. ker, régi bérházak. de valószinűleg a sok roma átvágja majd a torkod, az elég hangulatos lenne?
10/11 anonim válasza:
Hős utca külső része a ZMNE mögött ... megvan még a gettó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!