Budapesten hol van olyan hely ahova az animés arcok járnak?
Az az elvetemült ember aki japánul akar megtanulni többségében anime fanok, ismerek 1-2 ilyet és úgy mesélnek az órákról mintha anime szakkörbe mennének.
Vannak animés oldalak, azoknak meg fórumjaik, ahol esetleg szerveznek találkozókat, ha drágállod a nyelviskolát. Általában rondák is, de az egyéni probléma.
Régen volt egy hely az volt a neve h moonlight meido.
Egy japán-animés teaház&club volt ahova bárki mehetett bármikor és teljesen japán stílusú volt az egész, hely, animés festmények a falon stb-stb. Oda járt régen minden animés emberke, elég elterjedt volt Budapesten amennyire én tudom. Csak pechemre nem rég tudtam meg, hogy volt egy ilyen hely és már egy fél éve bezárt. :(
am kösz a válaszokat, és valószínűleg akkor az marad, hogy figyelem az animés oldlak fórumait, hogy mikor szerveznek valami találkozót. :D (még jó h július végén lesz anime con)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!