Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol van egy hely a Budapesten...

Hol van egy hely a Budapesten ahol du.5óra után le lehet zuhanyozni pénzért?

Figyelt kérdés
Barátom munkahelyén megszűnt a lehetőség, és nagyon durva a helyzet.
2011. márc. 9. 15:03
 1/10 A kérdező kommentje:
*a Budapesten= Budapesten
2011. márc. 9. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Batyin (HÉV végállomásnál) tudom, hogy van egy köz zuhanyzó.
2011. márc. 9. 15:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azt a helyet tudom egyedül én is, viszont ott a zuhanyzás 820+200 a törölköző. Vagyis 1000 forint, ami nem kevés... Én sokszor 1-2 perc után csak hideg víz folyik, ami a fő baj.
2011. márc. 9. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:
*én =és (nemtudom mi van ma velem)
2011. márc. 9. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:

a hajléktalanoknak van valahol fenntartva közös fürdő

érdeklődj a menhely alapítványnál, ott ingyenes a fürdés

bár gondolom nem ilyen helyre vágysz

esetleg uszoda vagy szauna?

2011. márc. 9. 17:27
 6/10 A kérdező kommentje:
A hajléktalan helyen gondolkodtunk már, tüdőszűrő is kell hozzá és csak délután 3ig van. Edzőtermet meg próbált, csak 10óra fizikai munka után az húzós, meg drága is. Köszi a tippeket.
2011. márc. 9. 17:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocs de nem értem. Hol laktok? Ott nincs víz?
2011. márc. 9. 22:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Én otthon(de hozzánk nem jöhet, mert anyámék nyugdíjasok), barátom meg vidéken lakott. Itt csak egy szobát vett ki, ott meg csak 1 hideg vizes mosdó van. Amúgy bonyolult a helyzet..(vidéki lakáshitel, stb)
2011. márc. 10. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha jól értem a szoba egy olyan lakásban van ahol nincs fürdőszoba. Akkor a legegyszerűbb és legolcsóbb venni egy lavórt amibe a gázon vagy villanyon megmelegíti a fürdővizet. Gyerekkoromban és is így nőttem fel és még előttem számtalan nemzedék és tiszták voltunk. Szerintem ha olcsón ki akartok jönni ez a legjobb.
2011. márc. 10. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocs lemaradt, hogy esetleg ajánlja fel, hogy kifizeti a vízszámla egy részét nálatok cserébe a zuhanyzásért. Ahogy az általad írt árat nézem bőven olcsóbb lenne. Kérdés, hogy szüleid bevállalják -e.
2011. márc. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!