Egy nagyváros melletti kisvárosban élek. :) Ez így pont ideális. A környék tiszta, nyugis, békés, de 5 km, és minden van ami kell. :)
2012. máj. 4. 19:59
22/41 anonim válasza:
Most Bp egyik kertvárosi részén élek, és ezt szeretem a legjobban is.
2012. máj. 4. 23:55
23/41 anonim válasza:
Falun élnék legszívesebben.
Budapest egyik külvárosi kerületében laktam kb húsz évig. Most (pár éve) egy Bp közeli kisvárosban lakom.
2012. máj. 5. 00:54
24/41 anonim válasza:
Budapesti vagyok és jól érzem magam itt.
Jártam már ezer fele, de én ide szoktam.
2012. máj. 5. 14:14
25/41 anonim válasza:
Egy 2800 fős faluban lakom születésemtől fogva. És csak indokolt esetben költöznék városba, ha megoldható az ingázás, gondolkodás nélkül a falut választanám. 24/F
Falun élek és itt nekem tökéletes. Magamtól biztos nem költöznék el még másik faluba se, csak akkor ha házas lennék és a feleségem nem idevalósi lenne. Csakis ekkor és csak is a végső esetben.
2012. máj. 5. 16:24
27/41 anonim válasza:
Kisvárosban élek, de mindenképp szeretnék felnőttként Budapesten, vagy a nagyvárosban élni. Ott pörgős az élet, mindent meglehet találni amit keresünk.
2012. máj. 6. 06:50
28/41 anonim válasza:
Egy 7000-es településen élek és utálom, itt nincs semmi. 1.5-2 éven belül szeretnék pestre költözni.
19/f
2012. máj. 7. 02:57
29/41 anonim válasza:
Bp. agglomerációjában élek egy rendezett faluban születésemtől fogva, s nem is költöznék máshová. Kisgyerekekkel ideális, mert itt jó a levegő, biztonságos, barátságos, élhető léptékű a környék.
Másrészről negyed óra/20 perc autóval Budapest, ahol megvan a szórakozási, bevásárlási lehetőség, s ne adj isten a kórház, ha szükséges.
2012. máj. 7. 09:03
30/41 anonim válasza:
Én faluban lakom, de legszívesebben tanyán élnék, t6ávol a világ zajától, meg a szomszédok bosszantásaitól. mondjuk tanyáról messze van a suli meg a kórház, de nekem akkor is a világ közepe lenne egy alföldi tanya, sok lóval meg marhával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!