Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen volt a középsulis...

Milyen volt a középsulis gólyatáborotok? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Szóval milyen volt? Hogy éreztétek magatokat? Könnyen szereztetek barátokat? Hány napos volt? Megbántad hogy elmentél? Milyen feladatok voltak?:D Akinek van kedve írhat hosszabb sztorikat hogy milyen volt az egész összességében, szívesen elolvasnám őket:-)

Köszi

2012. ápr. 30. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 éve voltam nekem nagyon tetszett poénos vicces feladatok voltak, olyanok amik avatáson szoktak lenni. Én ott teljesen megtaláltam a helyem jó barátokat szereztem akiknek a fele az osztályomba került, mert akkor még nem tudtuk hogy melyik osztályba leszünk majd beosztva. Én ott elvoltam volt ott buli hegyek jó és vicces feladatok, a felsősök akik szervezték ritka jó fejek voltak senkit nem piszkáltak csak ugye az avatásos feladat volt :D Ez az egész 4 teljes napig tartott. Az 5. nap már hazautazás volt. Idén is megyek de már szervező leszek így az iskola állja az alap költségeket a feladatokat még nem állítottuk össze de ez most korán lesz Július elején ha jól tudom. Most jó érzés lesz újra visszamenni mint szervező és mi adjuk a feladatokat:)
2012. ápr. 30. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor biztos jó buli lehetett:D Tökjó hogy most úgy mész majd vissza hogy te már a szervező leszel, az úgy tök más:)

köszi a választ, írhattok még:-)

2012. ápr. 30. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

10 éve voltam és rohadt unalmas volt, nem is tudom hogy bírtam egész nap. Szerencsére csak egy napig tartott.

Annyi értelme volt, hogy voltak ismerős arcok az első tanítási napon.

2012. ápr. 30. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:) Legalább akkor az első napon ismertél már pár embert:D

Lécci írjatok még!:)))

2012. máj. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!