Milyen volt a középsulis gólyatáborotok? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Szóval milyen volt? Hogy éreztétek magatokat? Könnyen szereztetek barátokat? Hány napos volt? Megbántad hogy elmentél? Milyen feladatok voltak?:D Akinek van kedve írhat hosszabb sztorikat hogy milyen volt az egész összességében, szívesen elolvasnám őket:-)
Köszi
2012. ápr. 30. 10:05
1/4 anonim válasza:
Én 3 éve voltam nekem nagyon tetszett poénos vicces feladatok voltak, olyanok amik avatáson szoktak lenni. Én ott teljesen megtaláltam a helyem jó barátokat szereztem akiknek a fele az osztályomba került, mert akkor még nem tudtuk hogy melyik osztályba leszünk majd beosztva. Én ott elvoltam volt ott buli hegyek jó és vicces feladatok, a felsősök akik szervezték ritka jó fejek voltak senkit nem piszkáltak csak ugye az avatásos feladat volt :D Ez az egész 4 teljes napig tartott. Az 5. nap már hazautazás volt. Idén is megyek de már szervező leszek így az iskola állja az alap költségeket a feladatokat még nem állítottuk össze de ez most korán lesz Július elején ha jól tudom. Most jó érzés lesz újra visszamenni mint szervező és mi adjuk a feladatokat:)
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor biztos jó buli lehetett:D Tökjó hogy most úgy mész majd vissza hogy te már a szervező leszel, az úgy tök más:)
köszi a választ, írhattok még:-)
2012. ápr. 30. 11:59
3/4 anonim válasza:
10 éve voltam és rohadt unalmas volt, nem is tudom hogy bírtam egész nap. Szerencsére csak egy napig tartott.
Annyi értelme volt, hogy voltak ismerős arcok az első tanítási napon.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Legalább akkor az első napon ismertél már pár embert:D
Lécci írjatok még!:)))
2012. máj. 1. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!