Mit mondjak hollandiában? Folyt lent
Figyelt kérdés
Máj 16-án 4napra cserediák programba megyek hollandiába. A 3.nap uszi látogatás lesz és a mensim addigra meg kell jöjjön (sajna) . Hogy mondjam el a hollandoknak angolul h nem uszhatok? Nem olyasmire gondoltam hogy: Sorry i cant swim because i
have menstruation. Az wgy kicsit égô lenne
2012. ápr. 29. 20:29
1/7 anonim válasza:
Miért lenne égő? A nők így működnek. Nem azt mondom hogy bocs nem úszhatok mert besz*rtam :D
2/7 A kérdező kommentje:
De én félek így kimondani xD olyasmire gondoltam h rávezetni ôket a dologra csak nem tom hogyan amugy 14 vagyok csak elfelejtettem leirni
2012. ápr. 29. 20:35
3/7 anonim válasza:
Mond azt, hogy női problémám van, amiért most nem úszhatok.
Nem tudom hogy van angolul a női baj, vagy probléma, de valahogy rakd össze. Ebből le kell szűrniük :))
4/7 anonim válasza:
nem kell a menstruation szót használnod. Lehet "hard day for me", "period", vagy csak nem mondod ki, és rögtön kapcsolnak, Sorry I can't swim because.... you know.... I'm a woman, so.... :) És levágják, nyugi!
5/7 A kérdező kommentje:
Ok ez jó lesz Köszi :)
2012. ápr. 29. 20:44
6/7 anonim válasza:
Tampon és kész - a menstruáció nem betegség, lehet vele úszni...
7/7 anonim válasza:
i have little womens problem. I have periode....khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!