11/11 anonim válasza:
Szerintem van közöttük néhány egész jó! :) Én 86 kiló voltam pár éve, a 172 cm-es magasságomhoz. Az egyik ilyen fogyókúrás blogot rendszeresen olvastam, a blog írója és a kommentek rengeteget segítettek, ha éppen mélyponton voltam. Egy barátnőm pedig most kezdett fogyózni, talált egy hasonló blogot, néha én is beleolvasok, hihetetlen jó fej társaság van ott! :D Bíztatják egymást, drukkolnak a másiknak és a legtöbbjük nem felszínes p*csa.
Persze az más, amikor valaki azt írja, hogy bezabált egy tábla csokit és fél vödör jégkrémet, aztán nyavalyog, hogy lelkifurdalása van és f*sik is mellé, mint a Murányi kutya. xD
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!