Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem gázak az ilyen...

Csak szerintem gázak az ilyen fogyis blogok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 28. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, ha nekik ez ad erőt, hogy lefogyjanak akkor csinálják. Sőt sok ember inspirálnak is ezzel :)
2012. ápr. 28. 14:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom az ilyen UNDORÍTÓ VAGYOK, UTÁLOM MAGAM, SZÁNALMAS VAGYOK, FÚJ MEGINT BEZABÁLTAM! dolgok szerintem nem normálisak.
2012. ápr. 28. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:

A legtöbb igen, de ez nem: [link]

Ez kiváló, minden szempontból:) Receptek, mintaétrdendek..

2012. ápr. 28. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Úristen, eza vékonyleszek blog szörnyű, ez nagyon szánalmas, jesszus:D ilyen borzalmas blogot még nem láttam :o
2012. ápr. 28. 14:28
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem elég gáz, ráadásul a módszere is elég szar, állandóan koplal nincs energiája ezért vedeli a kávét, majd ha kikészült jól teletömi magát... szégyen
2012. ápr. 28. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez, amit linkeltél tényleg gáz, bugyuta és szánalmas.

De azért elég sok van, ami inkább csak normálisan, több-kevesebb lelkesedéssel dokumentálja a saját fogyókúráját, nehézségeit, sikereit. Azokkal nincs semmi baj.

2012. ápr. 28. 14:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Láttam már másfajta fogyis blogot is, és nincs is probléma azzal, ha valaki az edzéstervét és étrendjét leírja. De az ilyen blogok megszégyenítik a fogyókúrázókat is kicsit. Nem tudom eldönteni, hogy valaki szájhúsködik csak egy ilyen bloggal, vagy halál komolyan gondolja. Valamelyik kommentben úgy olvastam 20 éves, és nála fiatalabbaktól is láttam már jól összerakott, igényes fogyiblogot, de ez valami borzalmas. A kommentelők között pedig valaki még buzdítja is, hogy csinálja azt, amit rosszul csinál. Ebben tényleg nincs sok motiváló, és én például ha ilyet látok, nem az eltökéltség szúr szemet, hanem a zavar az agyában. Az ilyenek miatt nézik aztán le a rendes fogyókúrázót, nem?

A linket köszi a másik bloghoz.

2012. ápr. 28. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Én aztán nem nézek le senkit, csak azokat akik rosszul csinálják, és a tanácsaimra még fel is háborodnak.
2012. ápr. 28. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez egy tizenéves kis senki, aki nincs tisztában a testében zajlódó dolgokkal.

Majd, ha totál tönkre vágja magát, csak akkor fog leesni neki, hogy mekkora ökör volt.

Hánytatni magát? Nem eszi meg a kaját? Mindent lehet enni, mértékkel, és ha úgyis mozog akkor nem lesz baj...

2012. ápr. 28. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a blog elég gáz,jó kis ellenpélda mindenkinek.
2012. ápr. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!