Utóbbi napokban milyen ciki dolog történt veled?
Velem éppen ma: a suliba vittem ajándékot az egyik tanárnak és nem akartam cipelni, ezért leraktam a portára. A közös óránk előtt elmentem a portához és a terem felé vezető úton kiesett a kezemből és egy nagyot koppant. Kérdezte egy srác, hogy eltört-e, mire én egy másik sráchoz fordultam (aki tetszik, de nem tud róla) és mondtam, hogy nem. Erre ő: Mi nem?:D
Másik: Tegnap voltam anyával melltartót vásárolni. Szerintem ettől cikibb dolog nincs a világon, de mégis. Beleraktuk a kosárba és mentünk a pénztár felé, amikor egy pasi belenézett, hogy mit veszünk, ezután végigmért engem :D
Szerintem sincs ebben semmi cikis. Miért, a pasik nem szoktak alsóneműt venni? A fürdőruha felső is ugyanarra a célra szolgál, mégsem lepődsz meg, ha valaki látja hogy vettél egyet. :D
De hogy a kérdésre is válaszoljak: hétvégén szokásos családi ebéd zajlott a nagymamáméknál, sok rokonnal. Tudni kell, hogy hetek, hónapok óta csak arról megy folyton a duma, hogy fogyás így meg úgy, ki hágy szaloncukrot merészelt megenni karácsonykor, hány szelet kenyeret evett az utóbbi egy évben, stbstb... Átestek a ló túloldára.
Szóval épp ebédelünk, amikor a társaság szokásához híven elővette a (szerintük vicces) piszkálódást, amikor anyukám evett; elkezdték boncolgatni, hogy, mennyit és mit evett. Nekem annyira felment a pumpám, hogy ahhoz képest, hogy általában visszafogott és csendes vagyok, hangosan "beszóltam", hogy abba lehetne már hagyni végre ezt az egészet, mert már halálosan unom. Na ekkor hirtelen síri csend lett és vagy egy percig nem szólalt meg senki.
Kívülről valószínű nem volt cikis ez sem, de megélni elég kínos volt. Bár örülök, hogy beszóltam, legalább észrevették magukat.
Én majdnem mindent cikinek érzek, nem tudom miért:D ha látok egy ismerős srácot és az rám köszön, már akkor pirulok, mintha nem is tudom mi lenne. Pedig igazán nem vagyok kisgyerek, de tinédzser sem már, szóval nem tudom mit irulok pirulok, ha kell ha nem.
De ezt el kell mesélnem, barátnőmmel történt egy nagyobb város legforgalmasabb utcáját. Szal megy megy, amikor érzi, hogy kilazult a nadrágja. Akkor vette észre, hogy az öve kicsatolódott. Mikor épp vissza akarná csatolni, a csatt szétszakadt, egyik fele az utca egyik felére a másik a másik felére repült :D mindenki ott nézett, hogy szegény mit bénázik. Azóta is ezen a sztorin röhögünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!