Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebook-on mit gondoltok az...

Facebook-on mit gondoltok az olyan fiúkról akik feszítős képet raknak ki?

Figyelt kérdés

Menőnek, keménynek gondoljátok hogy izmos vagy rosszabb esetben nem izmos csak úgy feszít vagy inkább szánalmasnak gondoljátok és keményebbnek gondoljátok azokat akik gyúrnak de nem raknak ki magukról képeket, csak hát így meg ha nem feszengsz akkor nem tudják hogy gyúrsz és így csak a magad "szórakoztatására" jó. Mert én is fogom a vasat de nem rakok ki ilyen képet pedig szerintem eléggé ki vagyok pattintva mert elég szálkás vagyok de úgy gondoltam hogy csak a ci...nyok raknak ki hogy milyen kemények.

Kérlek ha válaszolsz írd oda hogy lány vagy fiú vagy!

16/F

2012. ápr. 22. 00:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szimpi! Röviden.

18/L

2012. ápr. 22. 00:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas

Lány

2012. ápr. 22. 01:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a pasik olyan képeket raknak mi magukról, ahol az izmaikat mutogatják, az számomra pont olyan, mint amikor a lányok kipakolják a mellüket. Szóval a ribanc férfi megfelelője.

25/L

2012. ápr. 22. 01:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

én 1 hetero

srác vok, és az a véleményem, hogy az ilyen a lányoknak akar villogni, de ahogy az előző válaszokból kiderül, alányoknak sem teccik. És ha a pózolós képen olyan a póz, akkor még azt is eltudom képzelni, h meleg az illető. Nem vagyok kíváncsi az ilyenekre...

2012. ápr. 22. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember a külső alapján ítél. Nyilván aki ilyen képet rak ki az büszke magára és tetszik neki, ezért teszi közzé és reméli hogy ezzel közelebb kerül olyanokhoz akiknek szintén ez tetszik.
2012. ápr. 22. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Röhejsek.

Akárcsak azok, akk minden sz*rt kiposzolnak, és a tükörben vakuval fényképezik magukat.

2012. ápr. 22. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Én is gyúrok,de nem szálkás vagyok,hanem nagydarab,nekem a legszélesebb a vállam és a mellkasom az osztályban,és mégsincs ilyen képem.Azt viszont nem értem a lányoknak miért nem tetszik,hogy valaki megmutatja a kidolgozott testét,de az ő dolguk
2012. ápr. 22. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert...sablonos?

Nem a kidolgozott testtel van a baj, hanem a nagyképűséggel.

2012. ápr. 22. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen,szeretek velük baszni,

SP voltam

2012. ápr. 22. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:
62%

Szánalmasak-.-"

14/L

2012. ápr. 22. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!