Nem kaptam semmit szülinapomra, de most azt akarják, hogy fizessek más ajándékába én is! (? )
Figyelt kérdés
sziasztok! kiírtam már erről egy kérdést, itt találhatjátok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Pár napja beigazolódott a sejtésem, ugyanis megkerestek engem a párom barátai azzal, hogy adjak be én is a közös ajándékba pénzzel, és ők majd vesznek belőle valamit!
Azt hittem hogy azok után, hogy én nem kaptam egy tábla csokit sem tőlük, nem fognak belevonni ebbe a közös ajándékozásba, pár napja viszont még jobban ledöbbentem rajtuk! Én ezt már pofátlanságnak tartom! Szerintetek mit kell erre lépjek, hogy reagáljak?
köszönöm szépen! 22N
2012. ápr. 21. 13:01
11/14 anonim válasza:
:) pont egyszerre írtunk...ezek szerint meg van a válasz.
12/14 anonim válasza:
Ne haragudj már, de én még ilyet nem hallottam, hogy a barátom, párom születésnapjára a közösbe adjak pénzt... Én nem adnék nekik egy fillért sem az tuti, főleg, hogy neked semmit nem adtak. Tőlem aztán megsértődhetnek. Én a páromnak magam veszem az ajándékot, nem ám más 10 emberrel együtt. Ez olyan, mint egy munkahely, ahol gyűjtünk mindenkinek... Ez nonszensz, hát ezen én most rendesen kiakadtam...
13/14 rajcziz válasza:
Ha te már vettél ajándékot, akkor természetesen ne pótolj, de! Ajándékozni nem azért szoktunk, hogy mi is kapjunk cserébe valamit. Elfogadom, hogy rosszul esett, de nem kell ezen felhúznod magad.
14/14 A kérdező kommentje:
Persze nem azért ajándékozok mert én is szeretném cserébe hogy kapjak, de éves szinten 10 ezret fizettem nekik ajándékra összesen! Senki ne mondja nekem, hogy titkon nem remélt volna egy tábla csokit!
2012. ápr. 21. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!