Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek "hullanak mint a...

Az emberek "hullanak mint a legyek" a környezetemben. Mi történik ezzel a világgal?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vesztettem el a nagymamámat rákban, ma meghalt egy távolabbi rokonom agyvérzésben, az elmúlt 5 éveb minden évben elvesztettem legalább 2 rokont vagy ismerőst. Ezzel párhuzamosan ismerősök, barátok rokonai közül is elmegy valaki. És az a legszörnyűbb, hogy a legidősebb 65 éves volt, tehát még azt sem mondhatom, hogy benne volt a korban! Annyira szörnyű, hogy ma már az a fura, ha valaki elél 80-90 éves koráig. Mi lesz később? Az átlag életkor 40 év lesz vagy mi? Tudom ez a világ rendje, megszületünk, meghalunk. De nem mindegy hogy hogyan és mikor.
2012. ápr. 19. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért, aki piacon vásárol az sincs biztonságban!

Ki tudja mivel kezelték a növényeket, az állatokat mivel injekciózták, mit ettek, mi van a húsukban ezáltal. A tej és a tojás se egy veszélytelen dolog, mert ugye a tehénnek se kéne mindennap tejet adnia, hogy legyen tej, és ha jól emlékszem talán a tyúkok se raknak majdnem mindennap tojást.

Tény és való, hogy az élelmiszeriparban rengeteg veszély van, de nem elhanyagolható a stresszes életmód sem, és a többi.

2012. ápr. 21. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem a nagymamám 102 éves korában halt meg, és a következő életet élte:

Néha a nénikém akart volna hozzá orvost hívni, de úgy küldte el a fenébe a nagymamám, hogy jajjj...

Sosem szedett semmilyen gyógyszert, ha fájt a feje, még akkor is csak vizes törölközőt tett a fejére.

Ha orvos látta volna, biztos felír neki vagy 20 gyógyszert, vízhajtókat, stb...

Minden nap megitta a kis kupica unicumot, hubertust.

És a legfontosabb, nem volt egyedül, aktív életet élt. 100 évesen még elment otthonról csavarogoni...

Régen szakács volt, és igen, mindig a piacokon vásárolt.

Valahogy benne van az öregekben az idegenkedés a mai élelmiszerektől, a mai emberek sajnos már megszokták.

Csak egy általam is ismert rövid példa:

Tesco párizsi, tele szójával, ami fitoösztrogén, felborítja egy idő után a hormonháztartást, ezáltal magas vérnyomást, rendszertelen szívműködést okoz. Ezáltal jóval rövidebb életmód várható.

De ugyanúgy benne van a csokoládékban, és sokmindenben is.

Nem is beszélve a tartósítószerekről.

2014. márc. 21. 07:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Most 2021 van. Az időjárás már tényleg katasztrófa, de szerintem lesz még rosszabb is. Éppen most áztatom a citromokat, ami kell a holnaputáni sütemény tésztámba. Már rájöttem, minden déligyümölcstől iszonyat hasfájdalmam van, szerintem a permet miatt. Még ma lereszelem a héját a citromnak és azt is állni hagyom egy-két napot. Apu már nem ehet csirkét, mert antibiotikumozzák mid, még a piacit is. Így élünk 2021-ben...
2021. febr. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!