Hogyan éríntene ha részben egy rossz indulatú munkatársad miatt rúgnának ki a munkahelyedről? Mit tenné1 ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve nem vo1t munkám,nagyon örü1tem ennek a munkának és ráadásu1 kü1fö1dni munka vo1t,bár nem voltam szimpi a főnöknek a1apban sem,de akadt egy jó akaróm,aki természetesen magyar volt!Jó1 végeztem a munkám,maximá1issan oda raktam magam,mindent megcsiná1tam!Bementem tegnap reggel és köző1ték ve1em hogy többet nem kell mennem,mind utó1ag kiderű1t a ko11égámnak és része volt a do1ogban!A szemembe tette a jó és szépet és én e1 is hittem neki hogy kedvel2012. ápr. 19. 17:42
1/5 anonim válasza:
sajnos elég sok az ilyen kollega...
de ha tényleg 100%-ban meg lettek volna elégedve Veled, akkor valszeg hiába való lett volna a "jóakaró" befolyása a főnökre...volt ott más is, ami miatt felmondtak...
2/5 anonim válasza:
most már így utolag semmit,máskor jobban figyelj a körülötted levőkre mert nem biztos hogy abba kell bíznod aki a szépet teszi.
3/5 anonim válasza:
Mégis mivel indokolták hogy kirúgtak? Nem tudom hogy megy ez külföldön, de ha nem próbaidős voltál, akkor lehet hogy ott sem lehet csak úgy elbocsátani bárkit, nem? Azt meg honnan tudod hogy a kollégád volt a ludas?
4/5 A kérdező kommentje:
Külfödön minden indok nélkül kirúghatnak,ausztriába nem muszáj indokolni,semmit nem mondtak,csak annyit hogy holnap nem kell jönni,meg indokólhatja de nem köteles
2012. ápr. 19. 18:40
5/5 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy dolgozik ott jó pár magyar és elég pletykás a társaság,így könnyen a fülembe jutott és sejtettem hogy köze van a dologhoz
2012. ápr. 19. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!