Tényleg okozhat függőséget a like gomb?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam egy cikkben.Ez igaz?Nálatok okozott?2012. ápr. 19. 10:19
4/16 anonim válasza:
Nekem úgy 2 éve van facebook regem.
A CrunchBang linuxon kívül semmit nem lájkoltam még:)
Emberfüggő az egész.
5/16 Bigidy válasza:
Igen, okozhat, én is függő vagyok, de van Like tapaszom, ezért már kicsit könnyebb mint pár hónapja.
6/16 /Anita_'94/ válasza:
Nem tudom, még sose használtam.
7/16 anonim válasza:
Minden ami élvezetet nyújt, okozhat függőséget.
8/16 anonim válasza:
Bocs az offért, de mondjátok már meg légyszi, hogy miért jó like-zni valakit/valamit, és annak miért jó ha like-zik? Nem vagyok fenn facen, tehát nem igazán vagyok otthon a dologban, de idáig volt azért róla sejtésem, viszont az előző válasz óta, hogy "élvezetet jelent", azóta már fogalmam sincs róla.
Előre is kösz.:)
9/16 A kérdező kommentje:
Csatlakozom az utolsó kérdezőhöz :)
Én sem vagyok rajta a sertésbukon és számomra is teljesen érthetetlen ez a like gomb mánia,egy cikkben olvastam róla,azért tettem fel ide ezt a kérdést.
2012. ápr. 19. 16:39
10/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen élvezetet okoz, de továbbra is igen a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!