Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szokása itt sokaknak...

Miért szokása itt sokaknak olyan kérdésekre is válaszolni, ahol még a kérdést sem értik, nemhogy a választ tudnák?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert az emberek szeretik mindenbe bele ütni az orrukat, abba is amihez nem értenek. Szerintem sokan úgy járnak ide, hogy nem konkrét segítő szándékkal, hanem "csak úgy válaszolgatni". Végül is következmények nélkül teheti, anonim. Ha nyilvánosan, közönség előtt tennének fel egy kérdést, amire nem tudja biztosan a választ, inkább behúzná a nyakát, mert nem szégyenítené meg magát a tudatlanságával, de itt úgy van vele, hogy kit érdekel? Úgy sem látnak. Néha elgondolkodtam azon, hogy vajon milyen lenne ennek az egész oldalnak a tartalma, ha minden válaszoló fényképpel és névvel lenne ellátva. Bár hozzáteszem a Facebookon is elég sok baromságot tudnak írni.
2012. ápr. 18. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez az oldal a trollok számára maga a Paradicsom. :)

(Kérdésekre büntetlenül, névtelenül, annyi baromságot beírni, amennyi csak jólesik...)

2012. ápr. 18. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, nagyon sok a troll. És nemcsak itt, hanem máshol is, pl. panaszkodós blogokon. / BKV figyelő, Mumnkahelyiterror, stb. /. Valaki beírja a problémáját, és sokaktól nemhogy segítségeket, hanem leoltást és sértegetést kap.

Nem tudom, ezek ellen mit lehet tenni, mert ha alpári módon sérteget és káromkodik, akkor az olyat kimoderálják, de az egyszerű "kellemetlenkedőkkel" szemben tehetetlenek.

2012. ápr. 18. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!