Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Közületek van olyan, aki...

Közületek van olyan, aki neten (facebook, iwiw stb. ) próbál szerezni barátokat?

Figyelt kérdés

Az exem, valamint egy házaspár ismerős neten gyűjtöget barátokat, ismerősöket; bejelölnek ismeretleneket, akik vagy visszajelölik őket, vagy nem.

Az exem örökké azon siránkozott, h. nincsenek barátai. Bejelölgetett szinte "boldog-boldogtalant", persze inkább csajokat, irtó primitív és butácska színvonalúakat. Ezért is dobtam ki őt, mert én nem voltam hajlandó "kommunában" nyaralni más, számomra idegen csajokkal, csajjal, pláne ráadásul még butácskák is.:(

Sok a magányos ember, sok olyan kérdés szerepel itt is a magányossággal kapcsolatban.

Nekem sincs sok barátom, barátnőm (nő vagyok), de én nem jelölgetek be senki idegent csak azért, hogy legyenek barátaim.

2012. ápr. 17. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkedem a neten. Leszünk barátok?
2012. ápr. 17. 15:30
 2/9 A kérdező kommentje:
OKÉ, lehet, inkább a netes ismerkedés a nyerő manapság:-)))))
2012. ápr. 17. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
A közösségi oldalak kapcsolattartásra vannak, nem ismerkedésre, ennek megfelelően nem ismerkedek ott. Egyetlen egy kivétel volt, az adott embert sehol máshol nem értem el, csak Facebookon, de abból sem lett semmi. A gyakori sem ismerkedésre van, ellenben rendszeresen ismerkedek itt, azonban kevés sikerrel a távolság miatt. Találkozni szeretnék, nem online beszélgetőpartnert keresek, mert abban számomra nincs semmi jó, hogy a "gépemmel" beszélgetek. F
2012. ápr. 17. 15:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Kérdésem azért is van itt, mert nekem sem az a járható, ha neten ismerkedek és barátkozni próbálok.

Legtöbbször igen, a távolság az, ami ellehetetleníti a személyes kontaktus létrejöttét.

Amúgy pedig szerintem nem sok esély van személyesen barátokra szert tenni, "maradnak" a régi osztálytársak, régi haverok.

2012. ápr. 17. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem barátkozom könnyen, nem is szeretek ismerkedni, de vannak barátaim, akiket "élőben" ismertem meg. Nincs szükségem arra, hogy neten ismerkedjek.
2012. ápr. 17. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én erre ennyit tudok mondani, hogy: én nagyon szeretnék új embereket megismerni, úgy gondolom, hogy sok érdekes ember van, és soha nem tudhatod, mikor találsz életre szóló barátságot vagy szerelmet. De egyre inkább azt érzem, hogy az emberek nagyon elzárkóznak az új, ismeretlen emberektől, annak ellenére, hogy kedvesek, barátságosak. És inkább továbbra is siránkoznak, hogy milyen magányosak. Lehet ez is valami sajátos magyar vonás. Így már lassan nem is próbálkozok ilyennel, hogy új barátokat szerezzek.
2012. ápr. 17. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs ezzel. Én már nagyon jó barátokat találtam neten, van olyan akivel már 6 éve is tart a kapcsolat.

Csak az én véleményem, hogy lehet, hogy itt nyitottabbak az emberek is.

Az ismeretlen bejelölést nem igazán merném megcsinálni, viszont fórumon vagy valamilyen klubban lehet barátkozni:)

Amit az exed csinált, hát no komment.. Enyhénszólva szánalmas. Ezzel talán a férfiasságát akarta volna erősíteni???

2012. máj. 8. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem van 3 nagyon jó barátom, akiket facebook-on ismertem meg. Mondjuk nem úgy hogy csak poénból bejelöltem, hanem volt egy közös hobbink, mindketten részt vettünk egy futáson, és el kezdtünk beszélgetni facebook.

Ezek közül az egyik a Vőlegényem, a futás hozott össze minket a facebook-on keresztül. :)

2012. máj. 16. 18:01
 9/9 Pink Cadillac válasza:
Szia! Én és a legjobb barátőm szívesen barátkoznánk új emberekkel, mert a körneyetünkben úgy tűnik nincsen értelmes létforma... Ha gondolod velünk beszélgethetsz/bulizhatsz stb... :) Ha érdekel a dolog írj vissza, pápá 21/L
2012. máj. 20. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!