Közületek van olyan, aki neten (facebook, iwiw stb. ) próbál szerezni barátokat?
Az exem, valamint egy házaspár ismerős neten gyűjtöget barátokat, ismerősöket; bejelölnek ismeretleneket, akik vagy visszajelölik őket, vagy nem.
Az exem örökké azon siránkozott, h. nincsenek barátai. Bejelölgetett szinte "boldog-boldogtalant", persze inkább csajokat, irtó primitív és butácska színvonalúakat. Ezért is dobtam ki őt, mert én nem voltam hajlandó "kommunában" nyaralni más, számomra idegen csajokkal, csajjal, pláne ráadásul még butácskák is.:(
Sok a magányos ember, sok olyan kérdés szerepel itt is a magányossággal kapcsolatban.
Nekem sincs sok barátom, barátnőm (nő vagyok), de én nem jelölgetek be senki idegent csak azért, hogy legyenek barátaim.
Kérdésem azért is van itt, mert nekem sem az a járható, ha neten ismerkedek és barátkozni próbálok.
Legtöbbször igen, a távolság az, ami ellehetetleníti a személyes kontaktus létrejöttét.
Amúgy pedig szerintem nem sok esély van személyesen barátokra szert tenni, "maradnak" a régi osztálytársak, régi haverok.
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Én már nagyon jó barátokat találtam neten, van olyan akivel már 6 éve is tart a kapcsolat.
Csak az én véleményem, hogy lehet, hogy itt nyitottabbak az emberek is.
Az ismeretlen bejelölést nem igazán merném megcsinálni, viszont fórumon vagy valamilyen klubban lehet barátkozni:)
Amit az exed csinált, hát no komment.. Enyhénszólva szánalmas. Ezzel talán a férfiasságát akarta volna erősíteni???
Nekem van 3 nagyon jó barátom, akiket facebook-on ismertem meg. Mondjuk nem úgy hogy csak poénból bejelöltem, hanem volt egy közös hobbink, mindketten részt vettünk egy futáson, és el kezdtünk beszélgetni facebook.
Ezek közül az egyik a Vőlegényem, a futás hozott össze minket a facebook-on keresztül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!