Miért gyűlölik itt ennyien a magyar nőket?
Engem és testvéremet egyedül nevelt fel édesanyám, miután apánk elhagyott, önerőből építette fel a házat, vért izzadt,
hogy normális életünk legyen.
Van jó pár nőismerősöm, rokonom, normálisak, kedvesek, értelmesek nagy átlagban-oké van pár érdekes.
Barátnőmmel több éve vagyunk együtt, volt, hogy amikor nem volt munkám, ő tartott el, sokat köszönhetek neki is.
Elhiszem, hogy rengeteg ellenpélda létezik, de néha már nagyon brutális, szélsőséges általánosító gyűlölködést lehet olvasni...
24/F
Szerintem alapvetően inkább embergyűlöletről lehet beszélni...csak figyeld az embereket az utcán, tömegközlekedésen...mindenki tiszta ideg, kötekedik, szemétkedik. Kevesen adják meg az alapvető tiszteletet az embertársaiknak, mindegy, hogy az nő-e vagy férfi. Élelmiszerüzletben dolgozom, hát ne tudd meg, miket hallgatok nap mint nap... Eleve az, ahogy velünk beszélnek a vevők. Én is nő vagyok, de nem tesznek ám különbséget. Férfi munkatársammal ugyanúgy tiszteletlenül, undorítóan beszélnek, mint velem. Pedig nem vagyunk primitívek attól, hogy boltban melózunk. Ezen kívül, képesek egymással is ordítozni, hogy miért nem pakol gyorsabban, miért totyog az út közepén az a szemét kilencszázéves öregasszony... Gyomorforgató. Remélem egyszer ez változni fog, mert egyre jobban utálom ezt a közhangulatot, és nem vonz a gondolat, hogy ebbe az undorító világba fogok gyereket szülni...
21L
Mert valakit mindig kell szidni.
Vagy őket nem nő szülte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!