Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ekkora "gáz" ha valaki nem...

Ekkora "gáz" ha valaki nem néz tévét?

Figyelt kérdés

Többször hallottam a kérdést: láttad a való világban tegnap hogy...?

Láttad a barátok köztben tegnap hogy...?

Ha közlöm, hogy bocsi, nincs TVm, le vagyok nézve, egyszer hallottam, hogy nem tartozom a társadalomba( bár ezt egy enyhén gyenge értelmi képességű embertől).

Ma a suliban kitöltettek velünk a celebekről egy szakdoga-tesztet: nevezz meg 3 celebet, szerinted kik a celebek, ki a kedvenc celebed, szívesen veszel e celebekkel reklámozott terméket, mennyit tévézel egy nap(a nem tévézek válasz nem is volt opció), mennyi bulvárt olvasol.

Ennyire létfontosság? Mit gondolsz a dologról? Van rajtam kívül, aki így gondolja?

2012. ápr. 16. 17:17
 1/5 rajcziz ***** válasza:

Jómagam már évek óta nem nézek TV-t, legalábbis tv-csatornákat nem. Ha valami sorozat vagy film érdekel, interneten megszerzem, a híreket is inkább neten vagy újságban olvasom, esetleg rádióban. Sajnos a legtöbb tv-csatornán már csak reklámot adnak egy-két műsorral, aminek többnyire semmi értelme.

Ha nem akarsz TV-zni, akkor ne is TV-zz! Ne érdekeljen mások véleménye.

2012. ápr. 16. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem létfontosság, én azon döbbentem le amikor osztályfőnöki órán a valóvilág volt a téma. Hozzáteszem az osztályfőnök hozta fel. Én személy szerint nézek tévét, de elég ritkán, inkább csak hallom a háttérben amit a többiek néznek.
2012. ápr. 16. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz,ha valaki soha nem néz tévét.Nekem is volt egy időszakom,1-2 év,amikor teljesen száműztem.Csak azután rájöttem arra,hogy a tévé jó:)
2012. ápr. 16. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nem tudom, milyen az osztályod, de nálunk si szóba került, a 32 emberből 2-en néztek Való Világot, Barátok köztöt senki. Szóval, nem mindenhol avn így, meg vannak sokkal értelmesebb dolgok si,a mivel eltöltheted az idődet. A fiúk például inkább kockulnak, mint tévéznek. Arról meg fogalmam sincs, hogy a lányok milyne világmegváltást várnak a tévétől. :D
2012. ápr. 16. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk sajnos pont fordított az arány
2012. ápr. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!