Ekkora "gáz" ha valaki nem néz tévét?
Többször hallottam a kérdést: láttad a való világban tegnap hogy...?
Láttad a barátok köztben tegnap hogy...?
Ha közlöm, hogy bocsi, nincs TVm, le vagyok nézve, egyszer hallottam, hogy nem tartozom a társadalomba( bár ezt egy enyhén gyenge értelmi képességű embertől).
Ma a suliban kitöltettek velünk a celebekről egy szakdoga-tesztet: nevezz meg 3 celebet, szerinted kik a celebek, ki a kedvenc celebed, szívesen veszel e celebekkel reklámozott terméket, mennyit tévézel egy nap(a nem tévézek válasz nem is volt opció), mennyi bulvárt olvasol.
Ennyire létfontosság? Mit gondolsz a dologról? Van rajtam kívül, aki így gondolja?
Jómagam már évek óta nem nézek TV-t, legalábbis tv-csatornákat nem. Ha valami sorozat vagy film érdekel, interneten megszerzem, a híreket is inkább neten vagy újságban olvasom, esetleg rádióban. Sajnos a legtöbb tv-csatornán már csak reklámot adnak egy-két műsorral, aminek többnyire semmi értelme.
Ha nem akarsz TV-zni, akkor ne is TV-zz! Ne érdekeljen mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!