Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz ha a mai világban egy...

Gáz ha a mai világban egy fiatal korúnak nincs facebook-ja?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy manapság sok minden a facebook-on történik, fontos hogy legyen valakinek facebook-ja vagy hátrány az ha nekem nincs? Amikor közlöm valakivel hogy nekem nincs akkor olyan érzésem vagy hogy ezért lenéznek:D

#gáz #Facebook #facebook-ja
2012. ápr. 15. 23:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
12%
Ja, mégsem ez a legszánalmasabb. A legszánalmasabb gyakorikerdesek.hu-n lógni hétköznap délelőtt, és közben siránkozni, hogy egyesek mennyire elcseszik az idejüket facebookon.
2012. ápr. 16. 12:13
 12/29 anonim ***** válasza:
És ha ott vannak a barátaim akkor mi van?Amúgy csak egy részük van ott. Nekem nincs mániákus közléskényszerem, ha valamit akarok akkor írok nekik közvetlenül vagy ha ők akarnak valamit akkor viszont. Fontos dolgokat! Nem azt hogy letört a műkörmöm help! Semmibe nem tart egy emailt vagy sms-t írni . Viszont senkinek semmi köze a magánéletemhez és az ismerőseim kilétéhez. És ne csekkolgassanak le olyanok akiknek semmi közük az életemhez.Pl. Hr-es kutyák egy állásinterjú után. Tudom ,van olyan beállítás ,hogy csak ismerős látja. De akkor jön a fészbukbetyár akivel egy melóhelyen vagyok kényszerből vagy egy utcába lakunk és bekéretődzik ismerősnek és aztán lesi az életem netes részét. Ha nem veszem fel bunkó vagyok ha felveszem hülye vagyok.. Kösz de nem kérek ebből.Ha kivagyiság nem ugorni a kútba mert más megteszi akkor az vagyok.
2012. ápr. 16. 12:15
 13/29 anonim ***** válasza:
45%

Mert ha regisztrálnál facebookra, akkor máris a műkörmödről írogatnál? Valaki rákényszerítene arra, hogy közlési kényszered legyen? Itt meg mégis idegen emberekkel közlöd a véleményed, pedig nincsen közlési kényszered? Nem érzed az önellentmondást?

"És ne csekkolgassanak le olyanok akiknek semmi közük az életemhez."

"Tudom ,van olyan beállítás ,hogy csak ismerős látja. De akkor jön a fészbukbetyár akivel egy melóhelyen vagyok kényszerből vagy egy utcába lakunk és bekéretődzik ismerősnek és aztán lesi az életem netes részét. "

Akkor nem fogadod el a felkérését. De az sem kötelező, hogy egyáltalán megadj a neveden kívül bármit, az e-mail címedet ismerősök előtt is állíthatod titkosra.

"Ha nem veszem fel bunkó vagyok ha felveszem hülye vagyok.."

Ha nem azzal foglalkoznál folyton, hogy ki mit gondol rólad, akkor nem érdekelne, hogy mit szól a szomszéd ahhoz, ha visszautasítod.

"Ha kivagyiság nem ugorni a kútba mert más megteszi akkor az vagyok."

Nem, te vagy az aki inkább a kútba ugrassz, mint hogy helyén kezeld a dolgokat.

2012. ápr. 16. 12:24
 14/29 anonim ***** válasza:
Mobillal ne hasonlítsuk össze .Az egy bárhol bármikor elérhető kommunikációs eszköz rengeteg munkához fontos, de magánéletet is megkönnyíti. A fészbuk számomra semmi többletet nem ad ,viszont elveszi a magánéletet. Nem vagyok partyarc és celeb nem akarok megosztani és lájkolni se szájberparasztkodni,és tükörben pucsítani, nem kell tudnia az ismerőseimnek egymásról mert lehet orbitális kavarás és félreértés lenne a vége. Nem kell tudnia a világnak hol járok és mit csinálok és milyen színű a csempe a fürdőszobámba és milyen kapcsolati státuszom van. Akivel akarom tartani a kapcsolatot azzal tartom, akit le akarok koptatni annak nem érdekel a sorsa és meg se akarom keresni. Van egy marék ember aki érdekel és jóban vagyunk de ilyen felületismerősök jópofizásaira nem tartok igényt.
2012. ápr. 16. 12:28
 15/29 anonim ***** válasza:

"Akkor nem fogadod el a felkérését. De az sem kötelező, hogy egyáltalán megadj a neveden kívül bármit, az e-mail címedet ismerősök előtt is állíthatod titkosra."

Akkor igazán minek az egész? Mindent titkosra veszek senkit nem veszek fel ismerősnek és verem a mellem ,hogy fent vagyok itt is ,dejó.

"Itt meg mégis idegen emberekkel közlöd a véleményed, pedig nincsen közlési kényszered? Nem érzed az önellentmondást? "

Ez anonim oldal ,itt nem tudod ki vagyok hány éves és merre lakom,ráadásul egy konkrét kérdésre problémára próbálok választ adni ,bár kicsit el is kalandozok ,mint más is teszi ,de a lényeg ,hogy lássa a kérdező ,hogy szerintem nem gond ,ha nincs a fészen, és ezt próbálom leírni szerintem miért nem gond.

2012. ápr. 16. 12:40
 16/29 anonim ***** válasza:
18%

Még mindig képtelen vagy eltávolodni a sztereotípiáktól.

A Facebookot arra használod, amire akarod. Ha az zavar, amiket leírsz, akkor te sokkal idiótább vagy, mint akiket szidsz, mert ezek legfeljebb lehetőségek, kötelezőnek semmi sem kötelező. Regisztrálni sem kötelező a facebookra. Viszont aki regisztrál, annak sem kötelező arról írnia, hogy éppen mekkorát sz.art. Direkt leírtam egyetemisták példáját, de ezek szerint olvasni sem tudsz.

2012. ápr. 16. 12:40
 17/29 anonim ***** válasza:

"Akkor igazán minek az egész? Mindent titkosra veszek senkit nem veszek fel ismerősnek és verem a mellem ,hogy fent vagyok itt is ,dejó. "

Ha pl. kiírja valaki a zárt szakcsoportba, hogy elmarad a mai ZH, akkor azt el tudod olvasni. Ha pedig valamit közölni akarsz a haverokkal, nem kell mindet felhívnod.

"Ez anonim oldal ,itt nem tudod ki vagyok hány éves és merre lakom,ráadásul egy konkrét kérdésre problémára próbálok választ adni ,bár kicsit el is kalandozok ,mint más is teszi ,de a lényeg ,hogy lássa a kérdező ,hogy szerintem nem gond ,ha nincs a fészen, és ezt próbálom leírni szerintem miért nem gond."

Csakhogy te azon sírsz, hogy egyesek a valós élet helyett facebookon élik az életüket. Holott te még inkább eltávolodsz a valóságtól, mikor ilyen anonim oldalakat böngészgetsz, és leállsz itt vitatkozni. Az, hogy te már válaszoltál egy ilyen kérdésre, eleve azt feltételezi, hogy megtaláltad, az hogy még most is válaszolgatsz, azt jelenti, hogy foglalkozol az oldallal.

2012. ápr. 16. 12:45
 18/29 anonim ***** válasza:

Regisztrálni sem kötelező.Na ott a pont. Egyetemisták voltak 10éve is ,valahogy sikerült lediplomázniuk pofakönyv nélkül. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet és nem is találkoztam eddig életem folyamán olyannal, ahol konkrét komoly hátrány érne face nélkül.

De felesleges tagadni ,hogy nem csak az egyetemisták alkotják a regisztráltak táborát. A nagy többség csak unaloműzésre , magamutogatásra, szarkavarásra használja ,nem egyetemi órák után érdeklődik.

2012. ápr. 16. 12:51
 19/29 anonim ***** válasza:

Eddig sem kellett felhívni az összes havert elég 1-et és továbbadja ,de a kör email is csodás találmány ám, és ingyenes.

Te is itt vagy és vitatkozol ,mert ráérsz, hát én is ráérek ,de nem lógok itt minden nap csak alkalmilag felnézek hetente 1x-2x ha éppen nincs más teendőm. Nem itt élem az életem.

2012. ápr. 16. 12:55
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"Regisztrálni sem kötelező.Na ott a pont. Egyetemisták voltak 10éve is ,valahogy sikerült lediplomázniuk pofakönyv nélkül. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet és nem is találkoztam eddig életem folyamán olyannal, ahol konkrét komoly hátrány érne face nélkül. "

Olvass vissza, említettem egy példát gyógyszerész hallgatókkal, ahol pofára eshetett a csoportbeosztásnál az, aki nem volt facebookon. De természetesen mindnek volt. Nem azért esett volna pofára, mert a facebook nélkülözhetetlen alapból, hanem azért, mert olyan világban élünk, ahol azon kommunikálnak a többiek. Ezen nem tudsz változtatni, a károgásod így teljesen értelmetlen.

"De felesleges tagadni ,hogy nem csak az egyetemisták alkotják a regisztráltak táborát. A nagy többség csak unaloműzésre , magamutogatásra, szarkavarásra használja ,nem egyetemi órák után érdeklődik."

Még egyszer, miért érdekel téged, hogy mások mire használják. Te speciel unaloműzésre mást használsz:

"Te is itt vagy és vitatkozol ,mert ráérsz, hát én is ráérek ,de nem lógok itt minden nap csak alkalmilag felnézek hetente 1x-2x ha éppen nincs más teendőm. Nem itt élem az életem."

És igen, elég sok időt itt töltöttél most is, ez semmivel nem jobb, mint a facebook.

Az a baj, hogy igencsak kivagyi vagy, sokkal jobban, mint akiket fikázol. Nem kellene ennyit foglalkoznod azzal, hogy más csinál.

2012. ápr. 16. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!