Miért élik az életüket a facebookon a 18-25 körüli fiatalok?
21 vagyok, Facebookozom, egyre kevesebbet, mert sok idióta értelmetlen dologgal van teli, ami már szánalmas. Nem tudom, miért unatkoznak ennyire az emberek. És ha már unatkoznak, kitehetnének valami közérdekű dolgot, valami értelmesebb dolgot, nem megosztani kb azt is, hogy éppen WC-re mentem, meg ide költözök ennyi hónapra (tudom, mi az, de ilyen baromságot).
Jah, hogy miért büszkék arra, amiket te is felsoroltál? Mert vagány dolognak, kalandnak gondolják szerintem. Pedig inkább szégyellniük kellene ezeket.
A Facebookkal alapjában semmi gond nincs, azokkal van, akik használják. Mert amúgy marha jó kis közösségi oldal lenne, dehát...
@ 21:08
A 15:38-as vagyok és manga rajongó, még sem égetem magam ilyen baromságokkal a neten. Szóval nem tudom, hogy hoztad a mangát (=japán képregény) összefüggésbe a Facebook-al. A Facebook odalam szolid, egyszerű, nincs telerakva mindenfélével, nem jelölök be 23233 embert és nem írom ki az üzenőfalra, ha épp trónolni megyek. Sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi generációban túl sok a degenerált ösztönlény. Ennyi. Az emberekkel van a baj.
A FB, iWiW, MyVIP is a hasonló oldalak tökéletes talaj azoknak, akik ki akarják mutatni, mennyire gyökerek. A leg gázabb az egészben az, hogy ők közben nagy arcnak hiszik magukat. Szomorú, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!