A kulcsi mészáros a szélsőjobbos ideológiai katyvasz és diktatórikus hajlam torzszülötte?
Na'isz! A Hitgyüli lapja megintcsak megírta a frankót:D. A szerencsétlen - valószínűleg elmebeteg - családgyilkos az apja (állítólagos) nézetei miatt támadt...kikre is? A nem szeretett zsidókra?? Nem. A talán ugyancsak nem kedvelt cigányokra?? Azokra sem. Hát akkor kire is? A saját családjára. Látott már valaki ilyen rendhagyó "antiszemitát"??? Vagy akár "véresszájú" radikálist? Én már megéltem néhány évet, de eddig nem.
Érdekes azért ez a projekció - apáról fiúra. Ennek a logikája szerint ugyanis: bizarr (esetleg radikalizmusba hajló) elveket valló apa előbb-utóbb egyenlő = ámokfutó fiú. Minimum családirtó. Én azért vakarom a fejemet..valahogy nem jön össze. Mert hova tegyem akkor a hiperradikális izraeli telepes-rabbikat, akik az arab környezetre - hasonló lilaködös elvi háttér mellett - nem csupán acsarognak, időnként lőnek is. Ennek ellenére, még nem hallottam olyan esetet, amikor az eszmélése óta gyűlölködésen cseperedett fiuk egyszer csak kiirtotta volna őket, testvérestül és felmenőstül.:-D És hogy miért? Valószínűleg egyikük sem (volt) elmebeteg.
Szóval a Hitgyüli szokása szerint rárepült egy szaftos:(,
többes emberölésre - és most erőlködik, hogy "anti"-lufit fújjon fel belőle. Segítek: pffuuujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!