Mit lehetne csinálni hogy mindketten megússzuk?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársammal szórakoztunk egy kicsit és amikor meglökött nekimentem egy lakatos szekrénynek és a lakat egyik része beleállt a karomba én meg gyorsan elrántottam onnan. Össze kellett varrni de mielőtt elmentem az orvoshoz hallottam h beszélgetnek és mondták h ennek lesz következménye. Rajtunk kívül 2 csaj látta hogy mi történt, a többiek már csak vért láttak. Az a baj hogy nekünk kettes meg hármas a magatartásunk és már nem egyszer akartak kirakni minket és nem tudom hogy mi lesz. Nyolcadikosok vagyunk úgyhogy nem hiszem h április közepén kirugnának, bár sose tudni. Tényleg véletlen volt. Szerintetek mit csináljunk?2012. ápr. 12. 20:03
1/8 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy az a szórakozás milyen "kicsi" volt. Nem hiszem, ha ez lett a következménye, akkor tényleg csak egy "kicsit" szórakoztatok. Legközelebb talán jobban meggondoljátok, mielőtt nekiálltok tombolni meg ökörködni. Nálunk is szünetekben úgy tombolnak az általános iskolások, hogy örülünk, hogy nem szakad a fejünkre a plafon, és még tudunk órát tartani. Úgyhogy szégyelljétek össze magatokat, és vállaljátok a következményeket.
2/8 anonim válasza:
Ha az, aki megsértett, bocsánatot kér tőled, mondjuk nyílvánosan, és te megbocsátasz neki, pl. egy osztályfőnökoi órán, akkor semmiféle következménye nem lehet, HA normális az osztályfőnököd.
De legyen ez jó lecke mindkettőtüknek.
3/8 A kérdező kommentje:
Te tanár vagy?
Csak meglökött egy kicsit. bárkivel előfordulhatott volna.
2012. ápr. 12. 20:28
4/8 anonim válasza:
Mindig a "játékból" van a baleset ! Meg a klasszikus : meglökött, visszalöktem , megütött , JÓL vissza adtam :)
Bizony ez a felelősségtudat , mert ha ezt valaha A nagy életben munkahelyen cégnél teszitek bizony kirúgnak . ILYEN AZ ÉLET :)
5/8 anonim válasza:
aki megsérült annyit mond h megbotlott nem odalökték és kész
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Ha nekem szólt, nem, nem vagyok tanár :)
7/8 anonim válasza:
Ez bárkivel megörténhet. Kárt csak magadban tettél. Ugyan milyen következménye lehet ennek? Szerintem semmilyen. Máskor légy óvatosabb. Ha te löktél volna bele a lakatba valakit, az más tészta lenne. De így?!
8/8 anonim válasza:
Nyílván a kettes-hármas magatartás nem véletlenül alakul ki, ugye?
Arról ugye te is tudsz, hogy ebbe "a csak egy kicsit meglöktem"-be akár bele is lehet halni, ha szerencsétlenül esik az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!