Ha papiron elválunk és egyikünk haszonélvezetet kap másikunk meg a tulajdont akkor megusszuk az adót?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 14:54
1/7 anonim válasza:
Miért úsznátok meg? Dehogy is.
Sőt, általában illeték szempontjából még az az előnyösebb, ha házasok az emberek. De ez is csak bizonyos esetekben, szóval ilyen butaságot ezért ne csináljatok, nem éri meg.
2/7 anonim válasza:
Aztán ne csodálkozz, ha valósággá válik az álválás!
3/7 anonim válasza:
" Az ilyenek ellen harcolok mint te akik kirabolják az államot "
Úgylátszik, harcod nem valami eredményes.
Az ország kirabolva. Ezzel inkább nem dicsekednék.
4/7 anonim válasza:
Harcolj inkább a főnökeid ellen, akik tényleg kirabolják az országot, milliókkal és milliárdokkal, nem az egyszerű emberek, akik próbálnak kicsit jobb életkörülményeket teremteni maguknak, akár ilyen áron! Gusztustalan! (Az első válaszoló.)
5/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Nem kell komolyan venni, csak vicceltem. :D
6/7 anonim válasza:
kedves első válaszadó!minek kell másokat még viccből is fenyegetni?Ha nem tudsz értelmes választ adni legalább ne szemétkedj.
kedves kérdező sajnos konkrétan nem tudom meg-e usszátok.De gondolom igen.De kérdez meg egy ügyvédet az ebben tudd segíteni
7/7 anonim válasza:
A haszonélvezet erősebb, mint a tulajdonosi jog. Nem csinálnék ilyet, főleg nem , ha nekem jutna a tulajdonosi.Mi van, ha valóság lesz a játékból, és többet nem mehetek be a lakásomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!