Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is izgulnátok (izgultatok)?

Ti is izgulnátok (izgultatok)?

Figyelt kérdés
Most léptettel elő a munkahelyemen és most izgulok, hogy megfeleljek az elvárásoknak.Izgulok, nehogy elrontsak valamit.
2012. ápr. 12. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mindenkire nehezedik ilyenkor egy kis nyomás, de az is nyilvánvaló, hogy okkal léptettek előre.
2012. ápr. 12. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én még nem voltam ilyen helyzetben :) de valószínűleg nagyon izgulnék én is. De ahogy az első írta, biztos nem véletlenül téged választottak! :) Próbálj meg elvárás helyett lehetőségként tekinteni a feladataidra (tudom, mondani könnyű), biztos megállod majd a helyed, sok sikert! :)
2012. ápr. 12. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudod miért izgulsz? Mert az a célod, hogy megfelelj ezeknek az elvárásoknak. Ez rossz cél.

Tudod miért? Mert ez nem csak tőled függ. Hiszen, ha a főnöködnek rossz napja lesz vmi miatt, akkor tökéletesen is végezheted a munkádat, mégis beleköt majd.

Továbbá:

- ami neked jó, nem biztos, hogy mindenkinek az. szubjektív, hogy mit jelent jól végezni valamit.

- csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Tehát nyugodtan hibázhatsz te is. felteszem, ember vagy:) Ettől még lehetsz kiváló munkaerő.

Tehát, ha nem akarsz izgulni (a végén még gyomorgörcsöt kapsz:), akkor felejtsd el, hogy meg akarsz felelni az elvárásoknak. Tűzz ki reális célokat, ami csak rajtad áll. Pl ezt: "A tőlem telhető leggondosabban, legjobban fogom végezni a munkámat. Mindent megteszek, ami rajtam áll."

Ez elérhető. Még így is fogsz izgulni egy kicsit, de görcsölni azt nem.

Remélem, segítettem. Ez egy nagyon hasznos tipp volt, és ingyen adtam:)

2012. ápr. 12. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt mindenki önzetlenül, bérmentve szórja a jótanácsokat, lám, milyen nagylelkűek vagyunk mind, mi gyk-sok. :D Amúgy igen, van egy egészséges drukk az emberben, csak az a lényeg, hogy ez ne fajuljon el, ne menjen át görcsölésbe, ahogy előző írta.
2012. ápr. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!