Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hülye név az hogy...

Szerintetek hülye név az hogy Kun Richárd?

Figyelt kérdés
Csak mert ma bemutatkozott egy emberke ilyen névvel és elröhögtem magam.Nem tudom miért de vicces...

2012. ápr. 11. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem vicces, de kinek mi az. Én például egyszerű szavaktól is tudok röhögőgörcsöt kapni. Éppen olyan hangulatodban voltál, biztos.
2012. ápr. 11. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem az. Másnak a nevén röhögni pedig szégyenletes szerintem.
2012. ápr. 11. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vicces. Ez egy szép név. Téged hogy hívnak? Csak mert hátha jót mulathatunk mi is.
2012. ápr. 11. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem hülye név. Mégis melyik része a vicces szerinted?
2012. ápr. 11. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én is mosolyogtam meg már nevet, például amikor bemutatkozott egy férfi a munkahelyemen, hogy B.uzinkay Zoltán, de valóban nagyon illetlenség. (na, annyira érdekes ez a név, hogy pontot kellett tennem a B. betű után, mert nem ment át a trágárságszűrön a rendszer szerint)
2012. ápr. 11. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos a Kun miatt. Pedig ebben nem sok vicces dolog van, és legalább megjegyezted. Az én nevem sosem jegyzik meg, és én röhögök már azon, hogy soha senki nem jegyzi meg jól. És a legnagyobb vicc az, hogy nem a vezetéknevemet, ami tényleg bonyolult, mert külföldi eredetű, hanem a keresztnevemet. Mária helyett mindig Mariann. :'D
2012. ápr. 11. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!