Mi az, amit embertársaidban a legjobban utálsz?
Figyelt kérdés
Melyik tulajdonság, vagy viselkedésforma taszít/riaszt legjobban? Mi az, amit nem tudsz elviselni még a családodon belül sem?2012. ápr. 9. 20:41
21/24 anonim válasza:
Utálom azt,ha valaki erőszakos és ha nem az van,amit ő akar,akkor mindenféle eszközt felhasznál arra,hogy elnyomjon a pofátlan hazudozástól az ember képébe a verekedésig.Sajnos volt szerencsétlenségem pár ilyen "emberhez".Elmebetegek.Utálom még azokat is,akik uralkodni akarnak másokon.Az ilyen típusú barmokon is csak nézni tudok,hogy te jó ég,ez tényleg ennyire hülye?
22/24 anonim válasza:
Ja és utálom még azokat is,akik visszaélnek azzal,hogy a barátjuk,vagy akárkijük kiszolgáltatott helyzetben van.Sajnos az emberek 80%-a ilyen.:)
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! Én is leírom a saját verziómat a legutáltabb tulajdonságokról:
- nagyképűség, nárcisztikusság (én vagyok a legjobb, a legokosabb, stb.)
- állandó vita-, és feszültség generálása, feleslegesen.
- rosszindulat - ebből kifolyólag utálom azokat is, akik folyton a legrosszabbat gondolják más emberekről.
- folytonos beleszólás mindenbe.
- kötözködés. Néhányan valami oknál fogva rém humorosnak tartják magukat ilyenkor, pedig ennél idegesítőbb és bosszantóbb dolog talán nincs is.
sértődékenység, és ezzel együtt a humortalanság. Rettenetes, mikor valaki a legártatlanabb, legjóindulatúbb megjegyzéstől is vérig van sértve.
- a szavak kiforgatása.
- dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás.
2012. ápr. 9. 23:31
24/24 anonim válasza:
Az irreális önkép tönkreteszi az saját és az én életemet is:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!