Mi az, amit embertársaidban a legjobban utálsz?
Családon belül egyértelműen az árulás, pl. ha az egyik testvérnek segítségre volna szüksége, és a másik tudna neki segíteni, de nem teszi.
Családon kívül...hát az is, amikor v.ki se szó, se beszéd köszönés nélkül késik az előadásról, dumál hangosan (ezzel zavarva a többieket), meg se erőlteti magát, hogy legalább fél füllel figyeljen a tanárra, a tetejébe még k*csög módon is viselkedik mindenkivel (pl. beszólogat meg "kóstolgat"), majd van bőr a képén emailt írni a jegyzetekért.
gerinctelenség,
a "csak én számítok" és a "mindenki hibás csak én nem" típusú vélekedés
Van pár, de ha egyet ki kellene emelni, az a kétszínűség. Ha vki utál, de nem mondja a szemembe, a hátam mögött meg mindennek elmond, vagy épp keresztbe tesz, de közben meg jópofizik.
Egyebek:
-ha vki beképzelt, főleg olyan dologra, amiért nem ő dolgozott meg (szépség vagy apuci pénze pl.)
-faragatlanság, gyerekszoba hiánya, neveletlenség, ha vki nem tud nyilvános helyen viselkedni és nem ismeri az illemszabályokat (vagy ismeri, csak tesz rájuk)
-nagyüzemi ivás, mocsokrészeg emberek
-erőszak (ez fizikai és mentális értelemben is, pl. amikor vmi erőszakosan akarja a torkomon lenyomni a véleményét, pl. a zenei ízlését vagy a vallási véleményét)
-más szemében a szálkát is, a sajátjában a gerendát sem típusú viselkedés (amikor vki számára vmi piszlicsáré dolog miatt közellenség leszek, miközben ő 100x annyit hibázik, de neki azt el kell nézni, mert ő az atyaúristen)
-ha vki olyan oktat ki munkavégzésről (főleg, ha van köze a munkámhoz), aki messze nem végzi a munkáját lelkiismeretesen és tökéletesen
-a minden lében két kanál emberek, akik mindenbe beleszólnak
-kiközösítés, ha nincs rá nyomós ok, másnak a vallása, kinézete stb. miatt való cikizése
-gunyoros, lekezelő stílus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!