Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az, amit embertársaidban a...

Mi az, amit embertársaidban a legjobban utálsz?

Figyelt kérdés
Melyik tulajdonság, vagy viselkedésforma taszít/riaszt legjobban? Mi az, amit nem tudsz elviselni még a családodon belül sem?
2012. ápr. 9. 20:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mindenki boldog, én meg kib@szottul boldogtalan vagyok. :S
2012. ápr. 9. 21:09
 12/24 anonim ***** válasza:

Családon belül egyértelműen az árulás, pl. ha az egyik testvérnek segítségre volna szüksége, és a másik tudna neki segíteni, de nem teszi.

Családon kívül...hát az is, amikor v.ki se szó, se beszéd köszönés nélkül késik az előadásról, dumál hangosan (ezzel zavarva a többieket), meg se erőlteti magát, hogy legalább fél füllel figyeljen a tanárra, a tetejébe még k*csög módon is viselkedik mindenkivel (pl. beszólogat meg "kóstolgat"), majd van bőr a képén emailt írni a jegyzetekért.

2012. ápr. 9. 21:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

gerinctelenség,

a "csak én számítok" és a "mindenki hibás csak én nem" típusú vélekedés

2012. ápr. 9. 21:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Ki nem állhatom, amikor velem jópofiznak, de a hátam mögött mindennek elhordanak. Számomra fontos szerepet játszik a humor az életemben, így nem szívesen vagyok együtt olyan emberekkel, akik képtelenek lazítani egy kicsit, nem tudnak viccelődni és mindent véresen komolyan vesznek. Az egoista, öntelt, vagy a másik véglet, az iszonyatosan önbizalom hiányos emberek is taszítanak. De a legrosszabbak az álszerények. Agybajt kapok attól, amikor facebookon valaki bejelöl a saját képén, amin tükörben pózol, csücsörít, békejel, minden, és alá odaírja, hogy "de csúnya :S". Aztán kapja a kommenteket, hogy "nem is, gyönyörű vagy", "ugyan, én vagyok a csúnya", aztán válaszol, hogy "nem is igaz, szépségem", és társai. Aztán amikor ez élőben megy...
2012. ápr. 9. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket én is utálom, amikor a csupa ötös tanuló mondja, hogy jaj meg fogok bukni...meg dolgozat előtt: jajj nem tudok semmit, aztén kikapja a max. pontos dogát, vagy amikor megkérdezzük tőle, hogy tanult-e aztán: neeeem, elő se vettem és lám ötööös.
2012. ápr. 9. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Embertelenség, álszentség, kettős mérce, igazságtalanság, alattomosság.
2012. ápr. 9. 21:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Önzőség, kétszínűség, erkölcstelenség.
2012. ápr. 9. 21:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Hűtlenség, hazugság, orr fennhordás, másik lenézése buta okokkal (magas, kövér, pattanásos stb.), erőszakosság, könnyű vérűség, tévedhetetlennek hiszi magát valaki, ezek irritálnak. Talán tudnék még sorolni, de most hirtelen ezek ugrottak be.
2012. ápr. 9. 21:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Kicsinyesség, önzőség, felszínesség, kettős mérce, túl nagy ego, korlátoltság, butaság, műveletlenség, agresszió.
2012. ápr. 9. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Van pár, de ha egyet ki kellene emelni, az a kétszínűség. Ha vki utál, de nem mondja a szemembe, a hátam mögött meg mindennek elmond, vagy épp keresztbe tesz, de közben meg jópofizik.

Egyebek:

-ha vki beképzelt, főleg olyan dologra, amiért nem ő dolgozott meg (szépség vagy apuci pénze pl.)

-faragatlanság, gyerekszoba hiánya, neveletlenség, ha vki nem tud nyilvános helyen viselkedni és nem ismeri az illemszabályokat (vagy ismeri, csak tesz rájuk)

-nagyüzemi ivás, mocsokrészeg emberek

-erőszak (ez fizikai és mentális értelemben is, pl. amikor vmi erőszakosan akarja a torkomon lenyomni a véleményét, pl. a zenei ízlését vagy a vallási véleményét)

-más szemében a szálkát is, a sajátjában a gerendát sem típusú viselkedés (amikor vki számára vmi piszlicsáré dolog miatt közellenség leszek, miközben ő 100x annyit hibázik, de neki azt el kell nézni, mert ő az atyaúristen)

-ha vki olyan oktat ki munkavégzésről (főleg, ha van köze a munkámhoz), aki messze nem végzi a munkáját lelkiismeretesen és tökéletesen

-a minden lében két kanál emberek, akik mindenbe beleszólnak

-kiközösítés, ha nincs rá nyomós ok, másnak a vallása, kinézete stb. miatt való cikizése

-gunyoros, lekezelő stílus

2012. ápr. 9. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!